Iacobus píše:Dnes ma pobavil nový člen tomxxxxx.Je to chlapisko taká veselá kopa, a má svoj štýl Za taký krátky čas (5 dní) stihol postupne nasrať členov klubu
TACUMA:
"Tacuma je nejhnusnější a nejnudnější auto co jsem kdy viděl."
AVEO:
"Neřešte vrzání, když jste si koupili šunku za pár šupů."
SPARK:
"Spark neni auto, ale krabička sebevrahů na kolech"
CRUZE:
"Když si ho koupíš a najedeš s ním 5000 Km bez rozzsvícení kontrolky oznamující závadu, tak ti blahopřeji. To jsi právě vyhrál v loterii."
Sepsal si to fakt výstižně.
Já jsem si toho taky všiml, že to s ním bude ještě zábava
Ale na Lacetti nemá ani jednu hlášku...
A propo měl jsi někdy Sparka??? Plní Euro 5 a rozhodně není pro sebevrahy..
tomask píše:
Iacobus píše:Dnes ma pobavil nový člen tomxxxxx.Je to chlapisko taká veselá kopa, a má svoj štýl Za taký krátky čas (5 dní) stihol postupne nasrať členov klubu
TACUMA:
AVEO:
SPARK:
CRUZE:
"Když si ho koupíš a najedeš s ním 5000 Km bez rozzsvícení kontrolky oznamující závadu, tak ti blahopřeji. To jsi právě vyhrál v loterii."
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín Ford Mondeo, 2.0 diesel
Jajuska95 píše:Ale na Lacetti nemá ani jednu hlášku...
A propo měl jsi někdy Sparka??? Plní Euro 5 a rozhodně není pro sebevrahy..
tomask píše:
TACUMA:
AVEO:
SPARK:
CRUZE:
tak ten náš kamarádtomxxxxx ma dnes cez sz zasa pobavil . Vyjadril sa ako naozaj odborník pre autá...
Nebudem citovať aby som Vám nezobral náladu a aby sme sa mohli sním viac sa zoznámit.
takého odborníka by bolo škoda
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
ladinek píše:jj dobře se zapsal,schválně si najdi co prodává a uvidíš ma brko jak svině akorát pořád se zavadama
citace
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na lačety 2.0 D. Mám problém s tím, že se mi pravidelně, cca. asi po 3000 km rozsvěcí kontrolka životnosti oleje. Olej jsem si nechal vyměnit a provedli mi reset, jak životnosti oleje,tak i DPF. Po dalších těch málo kylometrech, to na mě začalo blykat znova. V servisu uznali, že se jedná skutečně o nějakou závadu, protože do 80 000 km jsem s tím neměl problémy, a množství oleje taktéž (jezdím pravidelně velké vzdálenosti, takže by prý s tím neměl být problém). Přeprogramovali mi jednotku motoru (zdarma), ale znova a znova to na mě bliká. Od té doby jsem ji začal ignorovat a nechal si měnit olej v pravidelných intervalech 30 000 Km, se svítící kontrolkou do ksichtu. Mám tam teď 163 000 Km a auto jezdí v pohodě akorát ta kontrolka. Pokaždé mi programují jednotku a bádají bez vísledku. Bohužel jsem přišel o garanci dříve než jsem měl, jinak bych auto vrátil. Asi ji nechám vyndat (doporučil mi kamarád, akorát ať si hlídám hladinu oleje a snad projdu i EMS). Nechcete to auto někdo koupit? + Výměna za Š105
Ale na Lacetti nemá ani jednu hlášku... jájuško Laceti přeci prodává nebo vymění za škodu 120
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Tady je video jak autor popisuje jak funguje Brněnský šulín.. je to fakt k pobavení http://www.youtube.com/watch?v=vvF7SMnv32U
Při ceně 12 MEGA - je tunel Blanka - tunýlkem.... myslím tím ve srovnání velikosti stavby....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27