zopar Matizkov

Moderátor: Blue Lanos

Damek

Příspěvek od Damek »

takze jako rozumne reseni bych vnimal vlozit jeden obrazek a na zbytek pouze textove odkazy (jak to dela trebas ondras)
To by bol asi rozumný kompromis. Ja mám pripojenie rýchle, ale to poskakovanie ma občas štve. Na druhej strane je dobré vidieť, o čom človek číta.
A čo sa týka pripojenia, tak to sa dá už za 3 stovky/síce žiaden skvost, ale keď niekto nemá penazí na rozhadzovanie/ spraviť bez časových obmedzení, do vianoc som mal cez pevnú linku, ale tomu už def. odzvonilo. :lol:
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Robert píše:Vaclave, koukam, ze jste si mne nejak spletl s Hynkem, nebo snad ne? Pokud ne, tak jsem to nejak nepochopil, jestli to bylo mireno opravdu na me :lol: :lol: :lol:
Ano máš pravdu,nějak jsem to popletl,promiň.Patřilo to spíše na někoho jiného,ale už se mi v tom nechce patlat.Moc se omlouvám.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Nic se nestalo, obcas se taky upisu :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Kdybych neměl v práci rychlý internet,tak bych to doma také řešil jinak než přes Telecom a i za cenu vyšší,ale zatím mě nic netlačí.Ono se pořád píše rychlý internet,samá reklama,ale věřte,ono se bez internetu dá také žít,zas takový zázrak to není.

="Ciernygepard"]
takze jako rozumne reseni bych vnimal vlozit jeden obrazek a na zbytek pouze textove odkazy (jak to dela trebas ondras)
To by bol asi rozumný kompromis. Ja mám pripojenie rýchle, ale to poskakovanie ma občas štve. Na druhej strane je dobré vidieť, o čom človek číta.
A čo sa týka pripojenia, tak to sa dá už za 3 stovky/síce žiaden skvost, ale keď niekto nemá penazí na rozhadzovanie/ spraviť bez časových obmedzení, do vianoc som mal cez pevnú linku, ale tomu už def. odzvonilo. :lol:[/quote]
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“