-peha- píše:Jo jo Traverse je fakt kolos tak velké auto som už dávno nevidel a ten v Olšovci mal nenormálnú výbavu
No a v porovnaní s normálným autom vyzerá ako náklaďak
mně to připomíná audi Q7, svojí velikostí
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Přidám taky svůj názor k Orlandu: Mně se vůbec nelíbí, ani předek ani zadek. Je to strašně hranaté. Tak jsem si říkal, že snad ten tvar má třeba nějaký důvod.. třeba velikost kufru, ale ten má kolem 500l, takže tím to není. Možná je větší pohodlí v řadě za řidičem. A zpět k designu - oproti Cruze je to hrozná krabice.
Prohlížel jsem ho v Rychnově a musím říct, že až tak nadšen nejsem. A to tam je dokonce v bílé barvě. Jo Traverse, to je jiný kafe /ale taky jiný love/
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
"jiný love"....tak ako sa to vezme, v USA od 29 000$ = 22 000€ = 530 000 CZK. A to všetko s motorom 3.6l V6 6AT 281 hp, razvor 3022 mm. To je vlastne jediný motor aký sa tam montuje.
Len tak na porovnanie, Captiva začína u nás od 20 300€ s úbohým 127 hp motorčekom.
Záver si urobte každý svoj.
Ja si myslí, že pokiaľ chceš mať v aute 7 sedadiel, tak inak ako krabica ani vyzerať nemôže. V tejto kategórii sú to všetko len krabice s odlišným zobákom vpredu. Od Alhambry cez Grand Scénic až po Orlando. Na druhej strane, keď už sedíš vo vnútri a užívaš si ten obrovský priestor, tak ti je celkom uprdele ako to auto vyzerá zvonka .
Corpus2009 píše:Ja si myslí, že pokiaľ chceš mať v aute 7 sedadiel, tak inak ako krabica ani vyzerať nemôže. V tejto kategórii sú to všetko len krabice s odlišným zobákom vpredu. Od Alhambry cez Grand Scénic až po Orlando. Na druhej strane, keď už sedíš vo vnútri a užívaš si ten obrovský priestor, tak ti je celkom uprdele ako to auto vyzerá zvonka .
To bych teda nedokázal zároveň si uvnitř užívat obrovský prostor, když vím jak to vypadá zvenku.
Corpus2009 píše:Ja si myslí, že pokiaľ chceš mať v aute 7 sedadiel, tak inak ako krabica ani vyzerať nemôže. V tejto kategórii sú to všetko len krabice s odlišným zobákom vpredu. Od Alhambry cez Grand Scénic až po Orlando. Na druhej strane, keď už sedíš vo vnútri a užívaš si ten obrovský priestor, tak ti je celkom uprdele ako to auto vyzerá zvonka .
No právě tvary Alhambri a Scenica bych s Orlandem nesrovnál. Ich tvary jsou uplně někde jinde.
A myslím že i 7 místné auto může mít krásny tvar.