Výstražné vesty
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Výstražné vesty
Dnes se mě při policejní kontrole ptali, kde mám výstražnou vestu a já řekl, že pod svým sedadlem. Sdělili mi, že má být vpravo od řidiče co nejblíže řidičovy pravé ruky. Když ji chtěli vidět, sáhl jsem pro ni LEVOU rukou a zeptal se, jestli to nevadí. Trochu ksichtili, ale prošlo to.
Fakt existuje nějaká vyhláška nebo nařízení, kde přesně má být vesta umístěna?
Fakt existuje nějaká vyhláška nebo nařízení, kde přesně má být vesta umístěna?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výstražné vesty
Nakolko to majú nové vozy BMW a Mercedes umiestené vzadu v kufri tak som zvedaví ako to budú kontrolovať lebo pokud je auto predané u Nás má splnovať všetky podmienky vyhlášky takže............. a to kde má byť umiestnená je jedna vec ale hádam mi ten polda nechce tvrdiť že si ju mám navliecť v aute a keby aj nie tak kde to mám zastaviť a vstúpiť do vozovky kde si ju navlečiem no proste toto dostal do ruky debil a dačo za ťažké prachy vymyslel
já mám všechno daný v kufru pod platem a když jedu malovat tak bych mu musel všechno vyházet to by čučel a když jedu na zabíjačku mám v kufru narvaný prase, že to pomalu nechce jet to by čučel ještě víc no nějak to musím pořešit ještě že nevozím v kufru koks nebo heroin
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
...no nic výstražná vesta má být v " dosahu " řidiče tedy v kabině, na pravou ruku, to už je " nesmyslný " výklad choromyslného policisty, co když je někdo levák...
...mám jednu vestu hned vlevo vedle sedadla řidiče aby byla vidět po otevření dveří, tak aby mě policista neotravoval a když bude, tak je nejenom blbej ale ještě slepej..., další dvě vesty mám v kufru v některých zemí platí pro celou posádku i co do počtu, nicméně jsem je nekupoval česká pojišťovna a bývalý zaměstnavatel...
Mějte se fajn
...mám jednu vestu hned vlevo vedle sedadla řidiče aby byla vidět po otevření dveří, tak aby mě policista neotravoval a když bude, tak je nejenom blbej ale ještě slepej..., další dvě vesty mám v kufru v některých zemí platí pro celou posádku i co do počtu, nicméně jsem je nekupoval česká pojišťovna a bývalý zaměstnavatel...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale asi podaktorý nevedia čo je to nehoda lebo pri nehode každý sa v aute stará hlavne o to či sú všetci v poriadku a na vestu serká......pokud sa Vám stane hoci aj defekt na dialnici do Blavy tak nakolko tam nieje odstavný pruh tak len zastaviť a čo najrýchlejšie od vozu a vesta na tu sa serká......mám li defekt na 1 000 000 aute tak si zavolám asistenčnú službu a sedím v aute a pozerám video a na vestu sa serká ........tedy na kýho šlaka je ta vesta dobrá keď si do nej po oprave defektu nemôžem ani utrieť ruky a keď prší tak premoká No našťastie u legynky to vymysleli dobre a za sedačkou je odkladací kapsa takže tam mám v každej sedačke jednu no a môžem podla chutí pána policajta vybrať LAVOU aj PRAVOU rukou
Vesta v kufru je blbost. V rakoustu nesmite vylezt ven aniz by jste nemeli vestu oblecenou.
Ja je mam hozene ve dverich spolujezdce.
Ja je mam hozene ve dverich spolujezdce.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Vodnik
V rakoustu nesmite vylezt ven aniz by jste nemeli vestu oblecenou.....................................
jinak Vás zastřelí
jinak Vás zastřelí
Edmund Burke
Edmund Burke
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
A musí být červená.Woyta píše:Vesta v kufru je blbost. V rakoustu nesmite vylezt ven aniz by jste nemeli vestu oblecenou.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
pravdou je že i já si ji dám někam na místo kde na ni dosáhnu,ale vestu nevidím jako hlavní příčinu sražení člověka při defektu,autu blikají výstražné, vzadu je trojúhelník, vesta na sobě a stejně kolem mě budou jezdit 90.Jediné co se musí změnit jsou někteří řidiči.Ty na našem foru foru jsou protože daewoo ani chevrolet nepatří do kategorie agresorů spíš naopak
Edmund Burke
Edmund Burke
Len k tej farbe vesty. Keď začali byť povinné, nedali sa kúpiť iné ako žlté. Po čase upravili farbu na oranžovú, tým pádom znova nová vesta a ak naozaj do A tak na každého v aute 1 ks. Zasa sa nejaký mudrc dobre napakoval. Lobisti už vedia ako na nich
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
U nás ked sa začal cirkus okolo výstražných viest skúšali páni policajti vodičov takto . Pri cestnej kontrole požiadali vodiča aby vyšiel zo svojho motorového vozidla a ked vodič vyšiel zo svojho motorového vozidla bez oblečenia výstražnej vesty nasledovala mastná pokuta . Ale mňe osobne pripadajú vystražné vesty fakt dosť dôležité lebo oranžovú farbu (a nielen túto farbu pochopiteľne) fakt ťažko prehliadnuť a ked sa niečo zomelie lepšie je ked ju človek má .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
-
Vestu mám uloženú v príručnej skrinke - oranžovú.
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
Ja mam v aute 2 ale zlute.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Vodnik
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Obliect vestu v aute je cista buzeracia do riti. Chcem vidiet ako si ju navliekam v zime na vetrovku asi by som musel otvorit strechu ako konzervu aby som si ju na seba navliekol. Taktiez chcem vydiet clovek ktory ma trosku viacej hmotnosti a obvod tela ze ako si ju v aute ide navliect. Skor si ju navleciem ked otvorim dvere avindem ako ked ju navliekam v aute. Kym ju navliekam v aute moze do mna nieco narazit. Ked vindem von bud ma to zobere hned alebo mam cas ist nabok ka navliect vestu.
Takisto vesta po pravej ruke cista buzeracia. To akoze ju mam mat omotanu okolo rucnej brzdy? Ci si pani policajti teraz myslai ze si upim auto kvoli veste ktore ma odkladaciu skrynku hned pri sedacke
Len buzeruju zasrani zeleny kua kua
A pokial ta zastavia mali by zastavit na takom mieste kde ti nehrozi ziadne nebezpecie a pokial ta zastavia na ceste mali by ti povedat nasadte si vestu hajzli
Takisto vesta po pravej ruke cista buzeracia. To akoze ju mam mat omotanu okolo rucnej brzdy? Ci si pani policajti teraz myslai ze si upim auto kvoli veste ktore ma odkladaciu skrynku hned pri sedacke
Len buzeruju zasrani zeleny kua kua
A pokial ta zastavia mali by zastavit na takom mieste kde ti nehrozi ziadne nebezpecie a pokial ta zastavia na ceste mali by ti povedat nasadte si vestu hajzli
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- vado
- Kontaktovat uživatele:
O tom, kde ma byt umiestnena vesta, policajt nema co rozhodovat. Podla predpisov ma byt umiestnena tak, aby bola v dosahu vodica. Bodka.
Ked ta policajti zastavia, preberaju zodpovednost za tvoju bezpecnost a nikde nie je napisane, ze pri vystupeni z auta na prikaz policajta musis mat vestu. Nejedna sa o nudzove zastavenie.
A to najdolezitejsie: policajti v civilizovanych krajinach ta zastavia tak, aby bolo policajne auto ZA tvojim autom a malo pustene majaky, ktore upozornuju na prekazku na ceste. A to uz vobec nehovorim o tom, ze ak ta zastavia, tak na to maju dovod - porusenie predpisov z tvojej strany. Tuto take nieco nehrozi.
Sloganom nasich dopravakov je len "buzerovat a pokutovat".
Ked ta policajti zastavia, preberaju zodpovednost za tvoju bezpecnost a nikde nie je napisane, ze pri vystupeni z auta na prikaz policajta musis mat vestu. Nejedna sa o nudzove zastavenie.
A to najdolezitejsie: policajti v civilizovanych krajinach ta zastavia tak, aby bolo policajne auto ZA tvojim autom a malo pustene majaky, ktore upozornuju na prekazku na ceste. A to uz vobec nehovorim o tom, ze ak ta zastavia, tak na to maju dovod - porusenie predpisov z tvojej strany. Tuto take nieco nehrozi.
Sloganom nasich dopravakov je len "buzerovat a pokutovat".
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black