Víko zadního kufru
Moderátor: Blue Lanos
Re: Víko zadního kufru
Taky si myslím že to fungovat musí.
To máš to same, kdyby ti nestíral jeden stěrač. Taky si neřekneš v pohodě mám předse ještě jeden a teď stejně neprší.
To máš to same, kdyby ti nestíral jeden stěrač. Taky si neřekneš v pohodě mám předse ještě jeden a teď stejně neprší.
Carthell Prg
- Reklama
Tak s tim steracem je to blbost, ale to je jedno. Spis mi slo o to, ze i kdyz se tlacitko pokazi, servis muze v klidku pockat, kdyz se do kufru clovek dostane jeste i jinym (pro me vetsinou pohodlnejsim zpusobem). Uznavam, ze kdyz nekdo bezne vyklada tri lidi, kteri maji kazdy neco v kufru, pak me to muze zacit otravovat, nicme se do kufru se porad dostanu.
Slo mi o to, ze toto neni zavada, se kterou se musi sypat do servisu, abych se niceho nebal, asi tak
Slo mi o to, ze toto neni zavada, se kterou se musi sypat do servisu, abych se niceho nebal, asi tak
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Ako som hovoril, mne to tiez obcas hapruje (ten spinac), takze na dalsiu garancku to davam na sto pro vymenit.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
-
- Kontaktovat uživatele:
No Já otváranie z vnútra preferujem lebo stále pri otváraní klúčom zhasínať motor a nasledne štartovať to nieje nič dobré a pravda je že pokud to má fungovať tak nech to funguje a keď máte Crúziky v záruke tak nech to rieší servis či predajca a hotovo
- Scorpion.11
To je teda pravda, ale jak to potom budete řešit až záruka padne
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
.....potom ten mikrospínač veľmi sofistikovaným spôsobom nahradíme stredovým joystickom z mobilu NOKIA....ten vydrží všetko!Scorpion.11 píše:To je teda pravda, ale jak to potom budete řešit až záruka padne
dejte tam starý tlačítko z venkovního zvonku,samořezkou to prdnite na palubku dráty nalepte na strop páskou a máte to jakýpak s tím cicmání
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Já si myslím, že se nějaký mikrospínač vždycky najde. Už jsem to opravoval spolupracovníkovi na Mondeo, jen je potřeba to rozebrat a vytáhnout ten původní...
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ten mikrospínac nieje až tak drahý. A ked auto nebude v záruke tak na internete je toľko mikrospínacov ...
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Treba si ich naobjednavat z Korei aspon 10 do zasoby...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Pak si dám dolu víko a budu mít pick up
že mně to nenapadlo dřív, asi to udělám hnet na jaře .
že mně to nenapadlo dřív, asi to udělám hnet na jaře .
Carthell Prg
- Scorpion.11
Je vidět, že český človíček vždy na něco přijde
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Dajte si tam svoje tlačidlo ovládané z dnuká ako má trebarz fokus ,alebo dajte ho cez relé
Odkaz pre budúce generácie....
Tak som ten pokazený spínač kufra rozobral. Zadná strana je zaliata gumou a tak sa to nedeštruktívnou metódou nedalo. Tí z vás, ktorí tu písali že by išiel vymeniť a ak ho teda budete chcieť (resp.musieť) v budúcnosti takýmto spôsobom repasovať, musíte kupovať mikrospínač podobný tomuto, o rozmeroch 12x12x4 mm. Keywords: micro switch,trunk, doors
Tak som ten pokazený spínač kufra rozobral. Zadná strana je zaliata gumou a tak sa to nedeštruktívnou metódou nedalo. Tí z vás, ktorí tu písali že by išiel vymeniť a ak ho teda budete chcieť (resp.musieť) v budúcnosti takýmto spôsobom repasovať, musíte kupovať mikrospínač podobný tomuto, o rozmeroch 12x12x4 mm. Keywords: micro switch,trunk, doors
- Přílohy
-
- DSC05625.JPG (108.38 KiB) Zobrazeno 3029 x
-
- DSC05622.JPG (116.38 KiB) Zobrazeno 3029 x