Som zo slovenska mám záujem kúpiť aveo 1,4 4-dverový dostala ku mne sa mi informácia že po dvoch rokoch na týchto autách hrdzavejú karoserie a podvozky čo je na tom pravdy vy ste majitelia týchto aut
čakam na postrehy Ďakujem
Chcem radu Aveo 1,4 skusenosti s používania
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
Chcem radu Aveo 1,4 skusenosti s používania
Naposledy upravil(a) Jablonský Aleš dne stř led 26, 2011 12:06, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: aveo 1,4 skusenosti s používania
to jsi četl na Škoda foru?,že rezaví aveo po dvou rokách?co je to za nesmysl to musel psát nějakej idiot,už jsem pár takovejch názorů na netu četl a vždycky to psal nějakej ud co aveo viděl jen z letáku.
Mám ho necelý dva roky dvě zimy a jediný co je orezlý je výfuk,což je normální i jiných dražších autech,motorově jsm spokojenej a vlastně jsem s aveem spokojenej celkově.Motorizaci mám v podpisu.Jinak najdi si na hledání auta spolehlivé recenze a ne keci blbů po 6 pivech v hospodě ať máš objektivní názor.Nikdo ti tu nenapíše že aveo rezaví protože to tak není koukni se na 10 let staré daewoo a 5 let starou feldu nebo jinou škodovku a poznáš rozdíl
Mám ho necelý dva roky dvě zimy a jediný co je orezlý je výfuk,což je normální i jiných dražších autech,motorově jsm spokojenej a vlastně jsem s aveem spokojenej celkově.Motorizaci mám v podpisu.Jinak najdi si na hledání auta spolehlivé recenze a ne keci blbů po 6 pivech v hospodě ať máš objektivní názor.Nikdo ti tu nenapíše že aveo rezaví protože to tak není koukni se na 10 let staré daewoo a 5 let starou feldu nebo jinou škodovku a poznáš rozdíl
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Re: aveo 1,4 skusenosti s používania
fakt netusim kde si to cital, ja mam aveo 2 a pol roka a hrdza je tiez len na vyfuku, ostatne je uplna pohodicka, a to mam skoro 60 000km najazdenych zima leto stale takze to bol velky mudrc co to napisal
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
- Scorpion.11
Re: Chcem radu Aveo 1,4 skusenosti s používania
Přečti se vše v sekci AVEO a máš hned jasno AVEO je zatím dost spolehlivé auto s úplně minimalníma i se dá říct vzácnýma poruchama Jen jednu takovou velkou mouchu má a to po koupi hned nalepit ochranou folii na zadní prahy a zadní blatník -podívej se třeba sem https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... &start=420 Jinak osobně bez závad a velká spokojenost
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu