inguska píše:chalani,zlaticka!
noo vsetko je postriekane tym silikonovym olejom,a dnes ked som sa s autickom presla,tak som nepocula ziadne vrzganie...neviem teraz ci to fakt pomohlo alebo je to zaazrak:)))
nakolko som s chevym bola v servise,ked to vrzganie zacalo,tak mi povedali ze treba vymenit tlmice s loziskami a aj cap riadenia,hoc je este v zaruke,ako som uz vyssie pisala,tak za ten cap si musim zaplatit...tak a teraz sa pytam,ked ozaj to vrzganie prestane,mam ist predsa do toho servisu alebo nie...volali mi ze uz maju tie veci na mojho chevyho na sklade a dali mi termin 7.decembra,ked som sa pytala kolko ma to vyjde,tak ze 70eur,a auto si tam chcu nechat na nejake 3,5hod,a šupa bude ked si vypytaju miesto 70...150eur! a teraz pred vianocami,nic moc.
ale na druhej strane chcem mat chevyho tip top...
tak teraz fakt neviem...
Při tak málo km si myslím, že je to zbytečně.
Nebo Ti poradím, domluv se na STK, že by si chtěla zkontrolovat nápravu (vůli v čepech a tlumiče), oni Ti to za nějaký poplatek zkontrolují, a když vše bude v pohodě, tak zavoláš do servisu, že auto je vpořádku,a že žádnou opravu tudíž nepotřebuješ....
Nezapoměn na to, že servisy taky musí být z něčeho živi, a nekecají zákazníkovi cokoli, a když by náprava byla o.k., nic Ti nevymění a naučtujou ti opravu.