Vojto moc dík!Udělal jsi mi radost.Přihlásil jsem se pod touto přezdívkou,protože na mojí mě to odhlásilo a zaboha se nemohu přihlásit,že prý jsem ROBOT !To jsem dopadl!
Víc to nebudu rozebírat schválně kdo si mě ještě pamatuje?
Du erkennst daran, dass Du älter wirst, wenn die Geburtstagskerzen mehr kosten als der Kuchen.Heute ist ein echt öder Tag - nix los, alles langweilig, nichts besonderes ... APRIL, APRIL! HAPPY BIRTHDAY!
Přílohy
geburtstag-03(1).jpg (21.92 KiB) Zobrazeno 1749 x
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Zdravím a přeji hezký den všem na foru a oslavencům " zvlášt' " je Vás klucí spousta co začátkem Nového roku slavíte své " NAROZENINY " proto přijměte všichni mou " GRATULACI " a jak stále platí pro mladé i nás dříve narozené
" HLAVNĚ PEVNÉ ZDRAVÍČKO A POHLAVNÍ SVĚŽEST " ta k životu patří ...
Dnes slaví své jmeniny " RADOVAN " ... znám pouze jednoho pod přezdívkou " Rado77 " ... tak pro něj případně i ty co osobně neznám ... něco pro štěstí ... od " Vazouna "
srdicko pro štěstí.jpg (58.1 KiB) Zobrazeno 1729 x
Všetko najlelepšie k dnešným narodeninám prajem Pehovi,bez ktorého si už neviem predtaviť žiaden zraz. Peháčku,veľa zdravia,šťastia,pohody a hlavne spokojných km s Bielou kráskou
Přílohy
IMG_0042.JPG (231.2 KiB) Zobrazeno 1708 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
alvin píše:Všetko najlelepšie k dnešným narodeninám prajem Pehovi,bez ktorého si už neviem predtaviť žiaden zraz. Peháčku,veľa zdravia,šťastia,pohody a hlavne spokojných km s Bielou kráskou
Pripájam sa ... a tiež prajem Veľa zdravia šťastia a úspechov!!!........ Všetko najlepšie Peha
-Blacky Aveo sedan ...1,4 16V Komfort + LPG Zenit Compact, 2009, 195/45 R16 Dunlop SP SPORT9000, SS Sport Hanzo disky, Audiovox DVD/GPS, JBL GT sound system, matt Black - AP GARAGE
-Honda Accord Tourer Executiv, 2.2 i-dtec, 2009
Přejeme Ti hodně ... štěstí, hlavně zdraví,
at' to s Tebou všeci slaví,
at' Tě stále baví a těší svět,
nejméně ještě do sta let ... užij si to " Peháčku "
přejí : Vazounek a Anička
Wenn jemand allemal tagtäglich so freundlich ist und so verträglich und herzlich ohne sich zu zieren, dann wird man gerne gratulieren: Happy Birthday!Pehajdo
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Pehovi vše nej, nej, nej. Petko moc sen neraduj, bude hůř. My dříve narození (není to ale naše zásluha ) o tom něco málo víme.
Zároveň přeji i Milošovi k jmeninám.
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
Tato gratulace patří dnes všem ... přátelům a kolegům jménem " HYNEK " kteří slaví své jmeniny tak klucí všechno nej,nej a hlavně hodně zdraví a pohodu ... přejí " Vazounek a Anička "