Ahoj,
vlastním Daewoo Leganzu 2.2 r.v.2000. Pohon benzín + LPG. Bohužel najednou nejde nastartovat na benzín a ani když při jízdě přepnu na benzín nechytne se. Na LPG za´tím jezdím bez problémů. V autor. servisu Daewoo nepřšli na závadu a poslali mě k plynařům. Plynaři to prověřili a uvedli závadu na řídící jednotce-prý je problem v příkazu vstřiků. Nechala jsem si opravit řídící jednotku, ale ani zde po celkové kontrole nebyl zjištěn problém. Už si nevím rady- všude jen platím za prohlídky. Sama mám pocit že mi odešlo benzínové čerpadlo. Pokud byste někdo věděl čim by to mohlo být a nebo máte benzínové čerpadlo k tomuto autu dejte prosím vědět na tel. 731159642
Benzínové čerpadlo
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
To jsem ještě já - čerpadlo k Leganze. Jmenuji se Ivana a můj email je Smellike@seznam.cz
LPG-benzín problém
Dajte prosím vedieť, či bolo na vine benzínové čerpadlo, aleboničo iné.
vďaka za odpoveď.
vďaka za odpoveď.
jen pro kontrolu od kud jsi ivano.a ted k veci.samozrejme ze mohlo odejit cerpadlo.pozna se to snadno .prepni na benzin a zapni klicek.musi byt ze zadu auta(zadni sedadla)slyset kratke bzuceni.jestli ne mohlo by byt ko.ale jeste je tam rele .takhle se to neda moc resit.chce to chvilku videt a zkoumat.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil