ZIAROVKY
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
To zasekavanie sa vacsinou da opravit . Z pravidla to byva len riadne spinave a treba to rozobrat, vycistit ,namazat a zlozit. Ja som to robil asi pred dvoma rokmi ... Uz som to pisal, ze sa ta antena neda spalit. Je tam zatazovy obvod a ten robi to ze ked je spinava antena a zasekne sa, tak prestane stahovat,alebo vytahovat antenu....
Musím len súhlasiť, mám podobnú skúsenosť asi z pred roka a od vtedy mi to fachčí...
Použil som na to kombináciu rôznych čistiacich, mazacích a leštiacich prostriedkov (WD40, leštenka "PATENT" a Metabond).
Treba sa s tým len pohrať, práca tak na 30 min.
Veľa zdaru!
Použil som na to kombináciu rôznych čistiacich, mazacích a leštiacich prostriedkov (WD40, leštenka "PATENT" a Metabond).
Treba sa s tým len pohrať, práca tak na 30 min.
Veľa zdaru!
palladin píše:To zasekavanie sa vacsinou da opravit . Z pravidla to byva len riadne spinave a treba to rozobrat, vycistit ,namazat a zlozit. Ja som to robil asi pred dvoma rokmi ... Uz som to pisal, ze sa ta antena neda spalit. Je tam zatazovy obvod a ten robi to ze ked je spinava antena a zasekne sa, tak prestane stahovat,alebo vytahovat antenu....