Zamok - predne dvere
Moderátor: Blue Lanos
Zamok - predne dvere
Zdravim; dnes mi akosi kluc vliezol prilis dovnutra zamky - pozrel som lepsie a zamka bola v dierke hlbsie ako obvykle, po pritlaceni klucom behala hlbsie a plytsie. Zamknut aj odomknut sa nakoiec este dalo, ale potreboval by som to upevnit kym sa to celkom nerozpadne - ako to rozobrat resp. ako sa k tomu najlepsie dostat?
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamok - predne dvere
Zamok som este nerozoberal ale aj to ma asi bude cakat, kedze tam idem menit klucky.
Pravdepodobne budes msuiet dat dole tapacir, potom foliu a uvolnit tiahla co idu od vonkajsej klucky ku vnutornej klucke.
Zamka je potom sa mi zda prisravbovana a treba ju odsravbovat a mohla by by ist teoreticky potom von.
Momentalne je riadna kosa tak sa do toho pustat nejdem.
Ak sa ti to podari, teda ak ju budes vytahovat mi prosimta napis ci isla dole tak ako som pisal pripadne co trebalo este navyse
Dik.
Dalej sa chcem opytat ci sa nestava niekomu to ze, auto zavriem pagerom, dvere zatvori a sem tam sa stane ze ked chcem zamknute dvere otvorit na vodicovej strane, nadvyhnem klucku ona trochu pukne a v tom sa dvere povolia auto zacne hukat ale nedaju sa dalej otvorit.
Neviem co s tym ci treba stelovat zamku alebo co treba stelovat
Dikes
Pravdepodobne budes msuiet dat dole tapacir, potom foliu a uvolnit tiahla co idu od vonkajsej klucky ku vnutornej klucke.
Zamka je potom sa mi zda prisravbovana a treba ju odsravbovat a mohla by by ist teoreticky potom von.
Momentalne je riadna kosa tak sa do toho pustat nejdem.
Ak sa ti to podari, teda ak ju budes vytahovat mi prosimta napis ci isla dole tak ako som pisal pripadne co trebalo este navyse
Dik.
Dalej sa chcem opytat ci sa nestava niekomu to ze, auto zavriem pagerom, dvere zatvori a sem tam sa stane ze ked chcem zamknute dvere otvorit na vodicovej strane, nadvyhnem klucku ona trochu pukne a v tom sa dvere povolia auto zacne hukat ale nedaju sa dalej otvorit.
Neviem co s tym ci treba stelovat zamku alebo co treba stelovat
Dikes
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Re: Zamok - predne dvere
no mas 2 moznosti
budto praskla objimka tedy klika a musis vymenit celou kliku
nebo prasklo pojistne perko a to se da vymenit-i kdyz tohle perko jsem jeste nevidel spatne ale mohlo nejak vypadnout.
kazdopadne sendat tapecirunk
budto praskla objimka tedy klika a musis vymenit celou kliku
nebo prasklo pojistne perko a to se da vymenit-i kdyz tohle perko jsem jeste nevidel spatne ale mohlo nejak vypadnout.
kazdopadne sendat tapecirunk
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil