OLŠOVEC - pokec o všetkom

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Scorpion.11

Re: darek pro vsechny cleny klubu

Příspěvek od Scorpion.11 »

Před silvestrem mě volal Pavel a domlouvali jsme ubytování a zajištění smlouvy v ATC Olšovec a už jsem jednal s novou ředitelkou "Ing. Mirka Hartmannová" a jsem domluvený v polovině ledna podepsat smlouvu -i Jinak mi odepsala toto-
vzhledem k tomu, že v tuto chvíli chystám naši účast na veletrhu Regiontour,
který se koná od 13. ledna na BVV v Brně, ráda bych, pokud by Vám to
vyhovovalo, schůzku bych směřovala až do druhé poloviny ledna a v tom
případě jsem se Vám schopna přizpůsobit v termínu i čase.
Jinak Pavel má dohodnuto toto - 8 bungalovů,12 zděných chat a-b,přístrešek-tančírna a chatky by měly být rezervovány do konce Března.
Jinak se pak pokusím dojednat s ředitelkou osobně pokud budou i nadále po tomto termínu volné chatky, aby mi dala vědět a dám to zas sem pro všechny.Jinak kdo by raději soukromný privát tak můžu zas zajistit, vloni toho využil "lomngi" a byl s ubytováním spokojen -i
Přílohy
atc-olsovec-logo-2.jpg
atc-olsovec-logo-2.jpg (21.58 KiB) Zobrazeno 2281 x
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Reklama

bastet

Příspěvek od bastet »

Iacobus píše:Keďže to mám do ATC Olšovec asi najbližšie zo všetkých Slovákov (niečo cez 100 km), tak nevylučujem ani svoju účasť. V mojom prípade by ale na prvýkrát išlo asi iba o krátku zoznamovačku na otočku, spojenú s výletom do nejakej blízkej jaskyne.
Tak jsem si rezervoval dovolenou a pokud do toho nevleze něco neočekáváného, přijedu. A co se týká jeskyní, jsem schopen v případě zájmu zajistit exkurzi do nějaké veřejnosti nepřístupné jeskyně ( nečekejte žádné betonové chodníky, halogenové osvětlení, jen bahno, tma a nezapomenutelný zážitek ;)
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jaskynka BALCARKA je nádherná :lol: :lol: :lol: A nakolko som jaskyniar tak vééélmi milujem neprístupné takže keby si bol tak dobrý hlásím sa jo a výstroj mám vlastnú beriem ju zo sebou -i
bastet

Příspěvek od bastet »

-peha- píše:Jaskynka BALCARKA je nádherná :lol: :lol: :lol:
Máš pravdu, Balcarka je nově zrekonstruovaná a je úžasná. Já mám na mysli jeskyně, kde se plazíš blátem, narážíš přilbou o strop a proklínáš každý kámen na který si klekneš :) Nebo se můžeme podívat do nově otevřené veřejnosti přístupné jeskyně Výpustek, kde můžou technicky založení účastníci obdivovat bunkr v jeskyni, který sloužil za totality jako tajné velitelské stanoviště pro případ jaderné války....
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
bastet

Příspěvek od bastet »

-peha- píše:A nakolko som jaskyniar tak vééélmi milujem neprístupné takže keby si bol tak dobrý hlásím sa jo a výstroj mám vlastnú beriem ju zo sebou -i
Děkuji za zájem a píšu si tě do seznamu jako prvního :) Co se týká výstroje, skoro všecho se dá zapůjčit(gumáky, overaly, přilby, světla), jsem schopen vybavit minimálně 10 osob. Jedinou podmínkou je aby člověk neměl strach ze tmy, výšky a malých prostor. Jako bonus pro odvážné otužilce můzu nabídnout i v jeskyni si zaplavat :o)
ladinek

Příspěvek od ladinek »

to zní super -i vemeš sebou i jednoho klaustrofobika? :lol: na olšovec se těším :o)
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
bastet

Příspěvek od bastet »

ladinek píše:to zní super -i vemeš sebou i jednoho klaustrofobika? :lol: na olšovec se těším :o)
To není problém, všude chodit nemusíš, když se nebudeš cítit dobře, tak na nás ostatní počkáš. Těch prostornějších míst je tam více ;) nejhorší je panika na žebříku, doufám že dokážeš slézt 20m žebřík bez jištění?
ladinek

Příspěvek od ladinek »

já si dělám legraci :lol: bylo by to super minulej rok a vlastně nikdy předtím jsem v jeskyni nebyl pokud nepočítám v pubertě stránskou skálu v Brně ,počítej i se mnou rád se připojím -i líbí se mi takové věci ,protože se nevidí každý den díky :PP: ať nám Olšovec klapne -i
Edmund Burke

bastet

Příspěvek od bastet »

ladinek píše:já si dělám legraci :lol: bylo by to super minulej rok a vlastně nikdy předtím jsem v jeskyni nebyl pokud nepočítám v pubertě stránskou skálu v Brně ,počítej i se mnou rád se připojím -i líbí se mi takové věci ,protože se nevidí každý den díky :PP: ať nám Olšovec klapne -i
Tak to jsi první adept na plazení v bahně a následnou očistnou koupel v pravém jeskynním rybníčku :lol: :lol: A v květnu ta voda nebude určitě mít pokojovou teplotu :o)
ladinek

Příspěvek od ladinek »

to nevadí je to zase zážitek vezmu si i montérky -i a boty :PP:
Edmund Burke

bastet

Příspěvek od bastet »

ladinek píše:to nevadí je to zase zážitek vezmu si i montérky -i a boty :PP:
V tom se ti bude dobře plavat :o)
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

ladinek píše:to nevadí je to zase zážitek vezmu si i montérky -i a boty :PP:
Hlavně si vezmi boty s ocelovou špičkou - ty jsou na koupání úplně ideální... lepší než ploutve...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
ladinek

Příspěvek od ladinek »

ok
Edmund Burke

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Bastetku máš SZ jo a neboj výstroj mám aj suchú aj mokrú :lol: :lol: :lol:
Přílohy
DSC00339 (2).jpg
DSC00339 (2).jpg (147.39 KiB) Zobrazeno 2245 x
Vojta