Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od Docent II. »

vado píše:Mna nepotesilo, ze som vcera na pumpe nezbadal ostru hranu obrubnika a bohuzial, si to odniesla lava predna pneumatika.
Mně se stalo začátkem roku něco podobného - ne že bych nezbadal ostrú hranu, ale v Praze 6 prostě hafo blbečků jezdících po Horoměřické do centra a odbočujících o ulici dříve než na Evropskou usoudí, že přece nebudou stát s ostatními před semafory a prostě se vydají v protisměru s tím, že to třeba vyjde... Takže jednomu takovému to vyšlo, protože jsem to strhl doprava a prorazil gumu o obrubník.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Reklama

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

J.Bad píše: .... když pak musíš měnit gumu???
Hehe, toto mi povedala moja tretina tri krat v zivote. Dosledky dvoch prvych "pretrhnutych gum" dnes dostali vianocne darceky :lol:
Tretikrat mi to povedala, ked som gumu pretrhol na pumpe ;)
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Vojta

Příspěvek od Vojta »

vado píše:Hehe, toto mi povedala moja tretina tri krat v zivote. Dosledky dvoch prvych "pretrhnutych gum" dnes dostali vianocne darceky :lol:
Tretikrat mi to povedala, ked som gumu pretrhol na pumpe ;)
To si to nemůžeš nechat na doma? :lol: :lol: :lol:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ja,ke´D som po matúre jazdil na Deste v strojárskej várobe,volai ma defektový kráľ, 3 za deňmbola normálka občas,tam sa jazdilo po špónach
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Hehe, nejako sa ti miesaju pismenka ... Ze si mal vesely stedry den ;)
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

A pak maj mladí rozumět slovenštině, když je podávána takhle :lol: !
_luky_

Příspěvek od _luky_ »

Výměna kompletního výfuku a zadních tlumičů na Matýskovi (Daewoo Matiz 2005) ... celkem 13 000 Kč. Doufám, že bude mít dlouhou životnost. Za ten nápad s katalyzátorem bych ekologisty zabil. Materiál by mohl stát na takovou opravu polovinu a nemám pocit, že by to mělo nějak méně zplodin, než stařičký favorit na LPG.
666

Příspěvek od 666 »

No dnes mne nepotěšilo zjištění, že přední tlumiče u Nubiry jsou zugrunt. A to mám najeto necelých 170 tis km. Nyní asi nepotěší cena nových, musím se na to mrknout.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

_luky_ píše:Výměna kompletního výfuku a zadních tlumičů na Matýskovi (Daewoo Matiz 2005) ...
Kolik máš najeto, že už to bylo na výměnu?
_luky_

Příspěvek od _luky_ »

Docent II. píše:
_luky_ píše:Výměna kompletního výfuku a zadních tlumičů na Matýskovi (Daewoo Matiz 2005) ...
22 t. Těch pět let stál povětšinou venku. Vytrhl se úchyt prostředního dílu, tak se to zavařilo. Pak jsem to o hroudu ledu utrhl i s kusem trubky. Příruby ale už byly tak orezlé, že to bylo na výměnu celé. Opravář byl rád, že aspoň dostal ven lambda sondu. A jak to měl na zvedáku, řekl, že pravý zadní tlumič je téměř po smrti.
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

_luky_ píše:
Docent II. píše:
22 t. Těch pět let stál povětšinou venku. Vytrhl se úchyt prostředního dílu, tak se to zavařilo. Pak jsem to o hroudu ledu utrhl i s kusem trubky. Příruby ale už byly tak orezlé, že to bylo na výměnu celé. Opravář byl rád, že aspoň dostal ven lambda sondu. A jak to měl na zvedáku, řekl, že pravý zadní tlumič je téměř po smrti.
No je fakt že já zadní tlumiče měnil po 70t km - prostě auto začalo se chovat divně - na příčném přejezdu /např dilatační spáry na mostě/ to tak bouchlo dost znatelně - tím to bylo jasné že musím co nejdříve vyměnit - můj mechanik koupil nějaké v Auto Kelly a za 500km zase šli do kelu!!
Tak vyndavačka - reklamace - uznali - dali se tam lepší kvalitnější /Monroe/ a je klid!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

ja zas verím tlmičom zn. SACHS,na IBIZE sa menili zadné ako dôsledok nárazu
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Tak dnes nás opravdu nepotěšila zpráva že umřela maminka /65/ mé milované Bohdanky v Beskydech..opravdu máme smutek.
Umřela při spánku /tedy aspoň doufáme/ že se to nestalo někde venku ...budiž jí tam nahoře bude lépe...
Vím že to sem nepatří - ale od rána jsme z toho hodně smutný....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ale Jiříku patrí to sem lebo smútok nikoho nepoteší takže Bohdanke - uprimnú sústrasť :cry:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Jirko,uprimnu sústrasť ja viem,aké to je stratiť blízku osobu :( :( :( :(
Odpovědět

Zpět na „POKEC“