servisy v Praze - doporučení , zkušenosti
Moderátor: Blue Lanos
servisy v Praze - doporučení , zkušenosti
Mám nějakou smůlu, když už mi v servisu po několika interpelacích dají auto do jakžtakž pořádku dostanu kamenem do předního skla. Už se mi to nechce dávat k těm šikulům, tak napište s kým máte tu čest a jestli dobré zkušenosti nebo jako já na prd.
- Reklama
-
reply
Já jezdím ke Staigerovi. Slušný servis a příkladný přístup k zákazníkům s dobrou kvalitou práce.
Re: servisy v Praze - doporučení , zkušenosti
Auto Staiger Praha,dnes serv.prohlídka 60000km /10320kč
(Olej ,všechny filtry,čištění klima,seřízení ruč.brzdy a ostatní kontrola dle SKn.)
(Olej ,všechny filtry,čištění klima,seřízení ruč.brzdy a ostatní kontrola dle SKn.)
Captiva 2.0 crdi/2007/automat
Malaguti Phantom 100
První vozítko Škoda 1100 MB de Luxe,r.v.1969
Malaguti Phantom 100
První vozítko Škoda 1100 MB de Luxe,r.v.1969
Byl jsem u Dojáčka, všichni příjemní, ale pravděpodobně moc neumějí....závada, kterou opravovali se objevila znovu. Při opravě trochu poničili jeden plastový díl(nevěděli jak to sundat). Nejdřív, že to vymění a pak se z toho vykroutili. Po těchto zkušenostech nedoporučuji. K Srbovi jsem nechtěl jezdit, vzhledem ze zkušenostmi ohledně nákupu, ale zajel jsem tam. Profesionální jednání. Odvoz na metro. WiFi point pro čekající. Oprava v záruce v poho. Takže zatím spokojenost...
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Srba servis, naprosta spokojenost. Byl jsem i u Dojáčka a Staigra ale jednoznačně Srba.
Carthell Prg
-
potřebuju radu na servis v Praze, díky moc
Srba servis- Modřany, naprostá spokojenost..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
A jak to vypadá s kvalitou na Moravě ? Jaká je spokojenost ???
Osobně doporučuju Staigera. Máme Captivu a Opel Zafiru a jezdím tam s oběma. Objel jsem pár servisů a skončil tam. Osobně maximální spokojenost a doporučuju. To co mě stálo v autorizovaném servisu u nás 10 000,- u nich stejná závada za 1 500,- i s kompletní předzimní kontrolou.
Camilo