Matiz bez klíče!!! Prosím poradte.
Moderátor: Blue Lanos
-
Matiz bez klíče!!! Prosím poradte.
Dobrý Den.
Obracím se na Vás všechny.
Mám také Matize r.v.2003 bohužel auto jsem zakoupil s jedním klíčem od: dveří,zapalování a kufru.Stala se mě ta věc, že jsem klíč vytrousil po cestě z města nekdo venku nevím kde.Prostě klíč nemám.Nemám tedy ani přístup do auta.
Na aukru jsem si zakoupil novou sadu klíču se zámky a vložkou do spínací skřínky.
Muže te mě nekdo prosím poradit co dál ?? mám si pořídít i spínací skřínku?? je mi k něčemu ta nová sada ?? jak se otevřu dveře bez klíče?? drátkem?? jsem v háji ( auto mám na parkovišti a nemůžu se do něj dostat... Ani s nim neodjedu do servisu..... zamkuntý volnat, i radicí páka (( jeden jedinej klíč a mám auto na prd!!!
Máte někdo takovou zkušenost??
Děkuju Vám všem moc za navrhy....
Ps: prinejhorším budu muset opět rozbít okínko.. uffff:(
Obracím se na Vás všechny.
Mám také Matize r.v.2003 bohužel auto jsem zakoupil s jedním klíčem od: dveří,zapalování a kufru.Stala se mě ta věc, že jsem klíč vytrousil po cestě z města nekdo venku nevím kde.Prostě klíč nemám.Nemám tedy ani přístup do auta.
Na aukru jsem si zakoupil novou sadu klíču se zámky a vložkou do spínací skřínky.
Muže te mě nekdo prosím poradit co dál ?? mám si pořídít i spínací skřínku?? je mi k něčemu ta nová sada ?? jak se otevřu dveře bez klíče?? drátkem?? jsem v háji ( auto mám na parkovišti a nemůžu se do něj dostat... Ani s nim neodjedu do servisu..... zamkuntý volnat, i radicí páka (( jeden jedinej klíč a mám auto na prd!!!
Máte někdo takovou zkušenost??
Děkuju Vám všem moc za navrhy....
Ps: prinejhorším budu muset opět rozbít okínko.. uffff:(
- Přílohy
-
- matiz.jpg (24.98 KiB) Zobrazeno 4515 x
- Reklama
Re: Matiz bez klíče!!! Prosím poradte.
Odtahovkasamsungcom píše:... Ani s nim neodjedu do servisu.....
- Bobešek
- Kontaktovat uživatele:
Člověče nevím co chceš poradit. Je to fakt na odtahovku anebo zámečníka k autu. Popřípadě nějakého odborníka na čorky. Každopádně doporučuju chodit na chlastačku bez klíčů!!!! A mimochodem! Jestli Jsi na aukru koupil nové klíče a zámky tak Jsi určitě poskytl odesílateli adresu že? Tak mě napadá jakou máš jistotu že neexistuje ještě jeden vyrobený klíč? Podle adresy není problém Matiza najít ne? Zase tolik jich po ulicích nestojí! Tak na to bacha!
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
presne tak,možno by krádeži,resp,zneužitiu Matízka ako takého pomohol skrytý vypínač,resp preprogramovať imobilizér na iný kód..Podobný problém riešil nedávno otec,keď stratil kľúče od GETZa,napokon sa rozhodol pre kompletnú výmenu zámkov spolu DO od centrálu.lebo vidina,že hockto ti môže otvoriť a vyvrabčiť auto,hoc s nim neodíde,nedáva práve záruku kľudného spánku, celá výmena v značkovom servise u autorizovaneho predajcu stále 400 €
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
Obrať se na palikxe, přesně z tohohle důvodu mně měnil zámky před 14 dny, takže má čerstvou zkušenost. Spínací skříňku nepotřebuješ, vložka se odvrtá. Auto otevřeš drátem, nejlépe zadní dveře. BTW dvě hodiny potom, co odjel, mně soused ten ztracený klíč přinesl.
Kolik jsi za ty zámky na aukru dal? A co ta zamknutá řadicí páka? Mates 2003 má v sériové výbavě její zamykání? A na stejný klíč jako ke všem ostatním zámkům?
To bobešek: Na té fotce jsou dva klíče, tj. které se obvykle k sadě zámků dodávají. Máš pocit, že by si někdo nechal udělat za 11 stovek další klíč, aby mohl šlohnout auto v hodnotě 25 kKč?
Kolik jsi za ty zámky na aukru dal? A co ta zamknutá řadicí páka? Mates 2003 má v sériové výbavě její zamykání? A na stejný klíč jako ke všem ostatním zámkům?
To bobešek: Na té fotce jsou dva klíče, tj. které se obvykle k sadě zámků dodávají. Máš pocit, že by si někdo nechal udělat za 11 stovek další klíč, aby mohl šlohnout auto v hodnotě 25 kKč?
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Klíč bez čipu mi udělají za 50,-KčDocent II. píše:Máš pocit, že by si někdo nechal udělat za 11 stovek další klíč, aby mohl šlohnout auto v hodnotě 25 kKč?
v kluci je integrovany imobilizer
takze novy kluc stoji pekne peniaze ...
a robia to len v autorizovanom Daewoo servise ...
.
takze novy kluc stoji pekne peniaze ...
a robia to len v autorizovanom Daewoo servise ...
.
Jo,to je sice pravda,ale na to aby se do toho auta někdo dostal žádný "čiplí" klíč nepotřebuje .Mám taky obyč kopii abych nemusel pořád vytahovat klíč ze zapalování když potřebuju narychlo do kufru a stejně se jednou manželce "omylem" povedlo s touto kopíí nastartovat ....
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
-
- Kontaktovat uživatele:
Nesmysl, udělají to v kdejakém Hornbachu, Tescu a jinde, kde se dělají klíče.misojogi píše:a robia to len v autorizovanom Daewoo servise ....
-
- Kontaktovat uživatele:
V Praze tak za stovku... BTW mne nenapadlo nechat si udělat aspoň ten bez čipu, když už se mně zdálo 11 stovek za klíč s čipem moc. Nj, člověk holt se pořád učí .Vojta píše:Klíč bez čipu mi udělají za 50,-Kč
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
To Seat dával kedysi 2 plnodnotné kľúče a 3 bez čípuktorým sa dalo v prípade núdze odomknúť auto ,to doporučovali mať stále niekde pri sebe,pre prípad napr. vybuchnutia sa.-zavretia auta s kľúčami vo vnútri.OPEL zas svojho času dával len jeden kľúč s DO centrálu,druhý,rezevný je s čípom,ale nejde ním ovládať na diaľľku,aj betrál či alarm jedine kľúčom v zámku
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Bobešek
- Kontaktovat uživatele:
To bobešek: Na té fotce jsou dva klíče, tj. které se obvykle k sadě zámků dodávají. Máš pocit, že by si někdo nechal udělat za 11 stovek další klíč, aby mohl šlohnout auto v hodnotě 25 kKč?[/quote]
Jasně že se to vyplatí i za 11stovek! Jen povinná výbava je dražší, k tomu autorádio atd.atd.
Zkus si prosím upravit tu citaci, ať je to citace, nebo to opravím sám a dám ti pětku . Moderátor.
Jasně že se to vyplatí i za 11stovek! Jen povinná výbava je dražší, k tomu autorádio atd.atd.
Zkus si prosím upravit tu citaci, ať je to citace, nebo to opravím sám a dám ti pětku . Moderátor.
-
Ahoj děkuju za radu:-) Jinak na aukru jsem za tu sadu dal 990kč.
Už jsem byl v Modřanech v salonu Auto Srba, kde se specializují i na Chewrolet, kde jsem posla mou situaci.
Zjsitili mě podle Vin-Codu že auto je s imobilizerem.Naštestí jak píšeš spínaci skřínku nepotřebuju jelikož je tzv: "vysílač" je ve vložce do které se strká klíč, takže jsem ušetřil par litru Řekli mě že auto mám přivést, oni auto otevřou tím drátem,pak me odvrtaji tu starou vložku,nainstujou novou a přečipujou me klíče.
Celková cena za přečipovíní, instalaci vožky a instalaci dveřních zámku bude za rovnych 2000kč
Auto mam objednane na příští týden.
Jinak na tu otazku co se týče te zamknute řadičky, bylo to že na tom klíči jsem mel i klíč od Defenlogu, naštestí jem našel rezervní takže jsem si oddychnul....
Měj se fajn a Přeju krásnej novej rok 2011
Tom
Už jsem byl v Modřanech v salonu Auto Srba, kde se specializují i na Chewrolet, kde jsem posla mou situaci.
Zjsitili mě podle Vin-Codu že auto je s imobilizerem.Naštestí jak píšeš spínaci skřínku nepotřebuju jelikož je tzv: "vysílač" je ve vložce do které se strká klíč, takže jsem ušetřil par litru Řekli mě že auto mám přivést, oni auto otevřou tím drátem,pak me odvrtaji tu starou vložku,nainstujou novou a přečipujou me klíče.
Celková cena za přečipovíní, instalaci vožky a instalaci dveřních zámku bude za rovnych 2000kč
Auto mam objednane na příští týden.
Jinak na tu otazku co se týče te zamknute řadičky, bylo to že na tom klíči jsem mel i klíč od Defenlogu, naštestí jem našel rezervní takže jsem si oddychnul....
Měj se fajn a Přeju krásnej novej rok 2011
Tom