milosh píše:to jo, kdyz jsme byli v usa (2001) tak tam jich jezdilo hafo a skoro samy zensky inside a taky mraky PT Cruiseru (libovka kara, ale taky maly)
Tak PT Cruiser JE muj salek kavy , dokonce jsem o nem pred Legou chvili uvazoval...
Já si nemůžu pomoct, ale klasika je klasika Retro model se povedl snad jen Fiatu....500ka je bomba....New beatle má něco do sebe, ale kouzlo "brouka" je prostě pryč.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Jsou hezký , ale hrozně drahý Jinak pěkná podívaná
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoš píše:Já si nemůžu pomoct, ale klasika je klasika Retro model se povedl snad jen Fiatu....500ka je bomba....New beatle má něco do sebe, ale kouzlo "brouka" je prostě pryč.
New Beetle a New Mini jsou hold (narozdíl od Fiatu 500) jenom odkazem na minulost pro snoby - jsou kvůli tomu mnohem větší, luxusnější a samozřejmě nesrovnatelně dražší, než byla ta klasická lidová autíčka...
Jj...stala se z toho poměrně móda....na druhou stranu nové Mini s dobrým motorem a správným tuningem je prý úžasná věc....kamarád s ním jezdil v Anglii.
Ovšem jak jsem psal klasické Mini a la Mr. Bean a hippies Brouk je legendární a nenahraditelná věc.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak Beetle putoval dál do světa (investice do oprav přesáhly rozumnou mez) a sestra si před pár dny nadělila v pořadí již třetího korejce v rodině - je jím fungl nové KIA Picanto ve stejné barvě jako byl zlobivý Brouk - vánoční foto:
Přílohy
kia.jpg (146.82 KiB) Zobrazeno 4310 x
Naposledy upravil(a) Slam dne úte led 04, 2011 13:27, celkem upraveno 2 x.
No jo už som to tu písal takže mali sme tu dokopy 3 ale jeden od nova stál neustále v servise takže došlo k výmene za POLO a ten žltý síce šlapal ale asi len rok potom to boli útrapy a tak majitelka ho nahradila AUDI A3 no a tretí bol červený a tam po záruke odišiel motor takže neviem ale Beetle asi no vlastne určite nenahradí brouka.
A vidíš Kórea je sila v autách Čo si budeme hovoriť ale aj oni sa za určitú dobu naučili auta vyrábať a už Daewoo na svoju dobu bolo velmi vydarené no a KIA a Hyundai tiež nemajú zlé renomé