Zimni gumy a kola
Moderátor: Blue Lanos
Re: Zimni gumy a kola
panove ohledne tech pojistoven asi zalezi jaka pojistovna, ja mel na fabii 18" kola nezapsane v TP + vsude folie nejtmavsi (5% propustnost) + plno dalsich "nelegalnich veci" a napalil to do me borec s Passatem, nedal mi prednost, a pojistovna mi vyplatila plnou skodu, auto se nechalo opravit v autoriuovanem servise a jezdilo dal. takze urcite neni receno ze ti nevyplati skodu
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Reklama
-
V tomto prípade ti bola ale škoda vyplatená z poistky toho borca, ktorý to do teba napálil. Ak ti nedal prednosť, tak bol vinník nehody on a tým pádom by to malo ísť z jeho poistky a nie z tvojej. Otázne je, či by ti poisťovňa preplatila škodu, ak by si bol vinník nehody ty.
Ja mel na fabii 17kola a folie vsude a na krizovatce jsem to narval do bmw ze zadu a zaplatily skodu me i jemu.
jj ja bych to taky tak cerne s pojistovnama nevidel, ale samozrejme stat se to muze ze se budou cukat, a ja kdyz rozbil na totalku megana na 17" kolech tak mi pojistovna nerekla ani pul slova a auto samozrejme vyplatila
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Ja by som to neriskoval. Kedysi nemuseli byt zapisane napr. ake kolesa musis mat na aute v technicaku a dnes to tam musi byt a kontroluje sa to. S tymi foliami neviem, tiez ti mozu povedat, ze si kvoli nim mal znizenu viditelnost...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
no rict to muzou, to mas pravdu, ale budu spolehat na to ze se nic nestane, a musim to zaklepat jinak jsme trochu odbocili od nazvu topicu, tak srry a zpet k zimnim pneu
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Hanzy
Pojistovny rozmer neresi resi velikost dezenu a kdyby nahodou resilly tak by museli prokazat ze duvodem nehody byl jiny rozmer kol a pneu a to znamena znalecke posudky atd.U me by mela DAS praci aspon nakou zas
A zimni budu kupovat v lete to je jasne
A zimni budu kupovat v lete to je jasne
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Prošel jsem celé vlákno, ale nikde se nikdo z vás nezmiňuje, jaký mají vaše alu disky zális.
Auto ( 1.8 LT benzín ) dostanu na letních 17" kolech, na zimu chci už teď koupit hliníkové 6,5 x 16", rozteč 5 x 105, ET 38 nebo ET 39???
Díky.
Auto ( 1.8 LT benzín ) dostanu na letních 17" kolech, na zimu chci už teď koupit hliníkové 6,5 x 16", rozteč 5 x 105, ET 38 nebo ET 39???
Díky.
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
Ja som na benzín kupoval 16" plecháče so zálisom ET 39.honzik píše:Prošel jsem celé vlákno, ale nikde se nikdo z vás nezmiňuje, jaký mají vaše alu disky zális.
Díky.
Ale keď si ešte raz pozrieš toto vlákno, tak hneď na prvej strane niečo o tom napísal Richard (tretí príspevok odspodu)
Jo jo , ale nebyl jsem si jistý,jestli je to jedno u 1.6 a 1.8. Teď jsem už poučen...
a propó v servise Barum mi řekli, že to je jedno...
a propó v servise Barum mi řekli, že to je jedno...
A aké si si vybral tie alu disky? Výber zatiaľ nie je bohvieaký že?
Na zimu jsem obul toto :
disky ENZO 16" 5 x 105 ET38
pneu ContiWinterContact TS 830P 205/60 R16
disky ENZO 16" 5 x 105 ET38
pneu ContiWinterContact TS 830P 205/60 R16
Krasa! Ja kupoval plechace, ale kdyz mi ted behem tydne odletela uz treti poklice, kaslu na ne a pristi zimu kupuju taky nejake litaky
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Honziku máš to pekné.chrudoš píše:Krasa! Ja kupoval plechace, ale kdyz mi ted behem tydne odletela uz treti poklice, kaslu na ne a pristi zimu kupuju taky nejake litaky
Ja som tiež kupoval plecháče a jedna vec je riziko straty puklice a druhá korózia. V okolí matíc už vystupuje korózia a myslím že mi zakazí aj tie origoš matice. Urobil si dobre, veď tie disky čo máš, neboli až tak oveľa drahšie než tie plecháče. Možno tak 30-40€/kus.