jasan, doufam, ze nas uz tentokrat pojede vic nez minuleverusamira píše:čusík , s nama mužete taky počítat.Uděláme zase konvoj z Prahy ?
NEXIA SRAZ - Milovice jaro 2005 - hodnocení + fotky
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Hele, ty jsi porad s necim nespokojeny.]Rebro[ píše:No som rad, ze ste o5 prihliadli i na nas zo SR.
Sraz v Milovicich poradat Kadett.cz a my jsme tam jiz podruhe prizvani. Dosud nikdo nebyl schopen zajistit srazik na stejne urovni, jako yl ten vloni v Milovicich na letisti, takze proto bude opet tam. Nevim, proc se nemuzete u vas na Slovensku domluvit a udelat si tam taky daewoo party, vzdyt abychom nekteri z nas jeli 500km a pak se nas tam seslo 10, jako treba v Brne v zari 2003, tak to cenu opravdu nema !!!!
Howgh, domluvil jsem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
No vidis a tam to zase ja mam minimalne 500 km]Rebro[ píše:Zraz daewoo bol. V Piestanoch.
Ja doufam ze jo, protoze jen tak se da docilit toho, ze se zaregistruji jen ti, co maji o sraz opravdu zajem !!!verusamira píše:A budeme se zase registrovat na kadet strankach?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Registrace určitě proběhne, jen co bude termín 100 % platit. Zatím to tak ještě není.
to Slovensko: kluci sorry, ale Kadeťáci to kvůli Vám asi blíže ke Slovensku neposunou...
to Slovensko: kluci sorry, ale Kadeťáci to kvůli Vám asi blíže ke Slovensku neposunou...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, nepanikař a přečti si můj předešlý příspěvek!!! Zatím je času dost a až vše bude aktuální a jisté, všechny podrobnosti napíši. Zatím stačí sledovat naše stránky. Bude-li se něco dít, bude toto první místo, kam to napíšu.S.v.o.b.i.k píše:Lidičky,já jedu na sraz taky určitě...Jen vůbec nevim jak se do Milovic dostat...Čet sem tu něco takovýho,že se pojede z Prahy,to by bylo dobrý...Docela se těšim,bude to muj první sraz...A jak je to s tou registrací???
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
j, Svobiku, klid, sraz neni zitra
Z Prahy nas pojede snad par, tak se muzes pridat
Z Prahy nas pojede snad par, tak se muzes pridat
Taky každopádně jedu!!!
Už se nemůžu dočkat... Pokecáme, pořídíme hafo nových fotek,
podíváme se jak Ivan vyhraje sprinty v kategorii do 1,6L
a na dvóólitr v nexii se taky rád podívám zblízka...
Už se nemůžu dočkat... Pokecáme, pořídíme hafo nových fotek,
podíváme se jak Ivan vyhraje sprinty v kategorii do 1,6L
a na dvóólitr v nexii se taky rád podívám zblízka...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Apríl
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
No kua, tak to je vec !!! To bysme se ti mohli slozit na benal, kdyz jedes takovou dalkuRadoslav Hološka píše:Ivan,napis itinerar trasy od CZ-SK hranic az do Milovic tak ako si pisal pred zrazom v Hradci. Ja pridem urcite a mam to pekne cez 800 km! Ale vsak zijeme iba raz nie?
Kazdy dame kilo a mas to aspon na jizdu po CR