ZIAROVKY
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
ZIAROVKY
zdravim Vas pani,
poradte mi kde v BA zozeniem ziarovecky H1
Osram Silverstar + 50%
alebo
Osram CoolBlue + 30%
alebo
Philips Vision Plus
uz som vela obchodov pobehal a nemozem ich nikde zohnat.
A este sa chcem uistit. povedzte mi prosim Vas ake ziarovky presne
idu do Espera lebo vsade mi tvrdia nieco ine.
dik
poradte mi kde v BA zozeniem ziarovecky H1
Osram Silverstar + 50%
alebo
Osram CoolBlue + 30%
alebo
Philips Vision Plus
uz som vela obchodov pobehal a nemozem ich nikde zohnat.
A este sa chcem uistit. povedzte mi prosim Vas ake ziarovky presne
idu do Espera lebo vsade mi tvrdia nieco ine.
dik
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Prostě tam jdou všechny H1..Podle mě bych se vykašlal na nějaký modrý efekt nebo co,protože to stejně není ono (mám je namontované a to Narva Range Power Blue + 30 %) a asi bych zkusil ty Osramky Silverstar +50%...zatim si je všichni chváli (co jsem četl)...Jo a o žárovkách je toho tady spoustu,stačí pohledat ve starších článcích... Světlu ve tmě zdar.!
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
No este som nesiel vecer. Teraz ma v pravom svetle tu osramku a v lavom este tu povodnu ziarovku.... Ale ked som skusal po tme tak vidno ze svietia viac... ( dal som asi 50-70cm ruky od jedneho aj druheho svetlometu do toho stredu luca kde to svieti najviac a porovnal som intenzitu svetla... ) Rano idem autom tak uvidim - dam vediet.
Uz to len prasknut do dialkacov...
Ale najskor vymena anteny.... Lebo aj ked je mechanicky plne funkcna, ale jeden clanok v strede anteny nema elektricky kontakt a uz sa to neda spravit,tak vlastne chytaju iba prve dva clanky...
Uz to len prasknut do dialkacov...
Ale najskor vymena anteny.... Lebo aj ked je mechanicky plne funkcna, ale jeden clanok v strede anteny nema elektricky kontakt a uz sa to neda spravit,tak vlastne chytaju iba prve dva clanky...
Kravina ? Ohmmeter Ti niečo hovorí? Merali sme to s kolegom (on je revizny technik na meraky) a nebol tam prechod... Skusal som to, vsetky clanky sme rozbehali ale len ten jeden nesiel .Uz je to moc vybite a ak je tam kontakt tak iba nahodou a bohvie co by to robilo za jazdy... A aj tak uz mam elektronicku antenu na celne sko za 240,- ....
Bol som vonku, skusal som tie zairovky , je to rozdiel... Fakt lepsie vidno ... Vidno na pravu stranu, ze svieti viac a aj dalej...
PS: Vnutri anteny je umelohmotna ozubnica, ktora sa namotava na bubon...
Bol som vonku, skusal som tie zairovky , je to rozdiel... Fakt lepsie vidno ... Vidno na pravu stranu, ze svieti viac a aj dalej...
palladin píše:Kravina ? Ohmmeter Ti niečo hovorí? Merali sme to s kolegom (on je revizny technik na meraky) a nebol tam prechod... Skusal som to, vsetky clanky sme rozbehali ale len ten jeden nesiel .Uz je to moc vybite a ak je tam kontakt tak iba nahodou a bohvie co by to robilo za jazdy... A aj tak uz mam elektronicku antenu na celne sko za 240,- ....
ja som mal s antenou ten isty problem stale sa to zasekavalo tak som to vymenil komplet
Mne sa to nezasekava ,ale neni elektricky kontakt medzi 2 a3 clankom...
Udvidim ako bude fungovat ta elektronicka antena....
Dobre by bolo tie osramky hodit do dialkacov...
Udvidim ako bude fungovat ta elektronicka antena....
Dobre by bolo tie osramky hodit do dialkacov...
Naposledy upravil(a) palladin dne pát úno 11, 2005 19:28, celkem upraveno 1 x.