zere netahne
Moderátor: Blue Lanos
- Bobešek
- Kontaktovat uživatele:
Re: zere netahne
No jedině ho nechat rozebrat a zkontrolovat. Ale je to jen poslední možnost. Já myslím, že to bude nějaká prkotina. Poptám se kámoše jestli o tom nebude něco vědět. Dělal technika v chevroletu Opava.
- Reklama
- Bobešek
- Kontaktovat uživatele:
Jo a k tomu navýšení výkonu z ničeho nic: zkontroloval bych akumulátor a hlavně kostru !!! Může být zoxidovaný kontakt nebo taky uhnilý kabel. To vypadá že auto nemá dobrou kostru - a občas se na chvíli vzpamatuje a proto začnou světla víc svítit a ventilátor víc makat. Anebo je problém na altíku anebo relátku dobíjení.
no motor nijak neklepe vevnitr v aute neni ani sliset jen se pajtluje nejede zere olej nemizi ma najeto 78tisic a pravidelne servisovanej
V Komárově u Opavy? Jen aby to nebyl ten, co u mého čtyřválce hledal mechanický náhon tachometruBobešek píše:. Poptám se kámoše jestli o tom nebude něco vědět. Dělal technika v chevroletu Opava.
V Opave je pan Kmeč, ne?
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
- Bobešek
- Kontaktovat uživatele:
Kdo tam je teď nevím ale ten můj kámoš tam dělal tak před 3 rokama. Teď dělá v Jaktaři Opel-Hyundai. A je fakt dobrej. Ovšem taky mi možná napíše že to může být víc důvodů a na dálku se to těžko diagnostikuje. Uvidíme. Už jsem mu poslal mail.
Nechci tady cpát OT, ale já tam byl před šesti roky s novým Matýskem, že mi nešel tachometr. Po čtyřech hodinách mě řekli, ať jedu tam, kde jsem ho koupil Odborníci.
- Bobešek
- Kontaktovat uživatele:
Takže vyšroubuj tu svíčku co je černá, polož ji na blok motoru ať se dotýká kostry a nech někoho ať zastartuje. Sleduj jestli háže jiskru. Jestli jo tak je v řiti vstřik (bývají poruchové) a jestli ne tak je špatné nějaké trafo (taky prý bývají problémové u matizů). Zkrátka buď tam nejde napětí nebo benzín. Každopádně okamžitě s tím autem přestaň jezdit. Na 2 válce odrovnáš minimálně katalyzátor. Jestli už teda není po něm.
No ak je cierna sviecka (ale nie je mokra od paliva), 99% pojde o problem iskry a nie problem dodavky paliva (vstrek). Kludne sa mozu vtreky prehodit medzi sebou, ale som si isty ze dana sviecka bude rovnako cierna
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
no svicky i kabely mam nove tak co tedy opakuji kontrolka zadna nesviti
Nová sviečka ešte nemusí byť dobrá. Skús ich prehodiť medzi sebou. A po tme pozri či nepreráža kábel.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
jo a jeste jedna vec kdyz zacne blbnout ten altik tak se rapidne snizi vykon motoru skoro zdechne ale svetla palubka a ventilator se vic rozviti a roztoci jo jinak svicky jsem z
kousel a vzdy zlobi jen ten jeden valec
kousel a vzdy zlobi jen ten jeden valec
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty seš jak kolovrátek... Já ti napíšu, že je to nejspíš vstřik, ty to nevyzkoušíš a hledáš problémy všude okolo... Zavez si to do servisu, zaplať diagnostiku a nechtěj po nás, ať si opotřebováváme věštecké koule.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
ja nejsem jak kolovratek jen reaguji na to co ostatni pisou jsem rad ze nekdo poradi jen doplnuji co se s autem deje nevim co je na tom spatneho a pochybuju ze altik bude mit neco spolecneho se vstrikem tak sem se na to zeptal tvou radu beru v potaz zjistil sem si firmu na cisteni vstriku z H.K tak jsem zvedav co to bude delat pak jinak dik
...to změř kompresi - nesmí být větší rozdíl mezi válci - měřák na tlak se ti neztratí ani v budoucnu cena je nevím přesně okolo 500 Kč, je to první možná diagnostika o stavu pístů + ventilů jedno z toho je špatně
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico