klepanie motora, dym z vyfuku
Moderátor: Blue Lanos
klepanie motora, dym z vyfuku
Zdravim, mam Espero 1.5 a vcera mi z nicoho nic prestalo auto "tahat", motor sa zacal triast, z vyfuku isiel husty dym. Ked som zastavil tak som si vsimol ze v nadrzke nieje ziadna chladiaca kvapalina a olej sa mi zda byt nejaky riedky a tmavy. Auto som nastartoval a pocul som taky nepravidelny chod, otvoril som expanzku a motor zacal stracat otacky potom som ju znova zavrel a motor sa ukludnil, len nepravidelny chod ostal nadalej. Dym z vyfuku nesiel, ale ked som tam dolial trosku nemrzky tak to hned zacalo dymit ako lokomotiva.
Viete mi niekto poradit co za tesnenie sa mohlo prepalit a motor taha vodu, alebo co s tym? ma to este zmysel riesit alebo sa mam auta zbavit? dik za rady.
Viete mi niekto poradit co za tesnenie sa mohlo prepalit a motor taha vodu, alebo co s tym? ma to este zmysel riesit alebo sa mam auta zbavit? dik za rady.
- Reklama
Re: klepanie motora, dym z vyfuku
Vymeniť tesnenie pod hlavou.
Běžná závada , to těsnění není věčný Jen s výměnou je dost práce, ale kdo to umí , tak je to brnkačka.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
dakujem za radu, ako som pozeral tak to tesnenie stoji par EUR, ale som zvedavy na cenu prace...
co by sa malo/mohlo vymenit ak uz bude hlava dole?
co by sa malo/mohlo vymenit ak uz bude hlava dole?
olej a pozri si ventili už ked to budeš mat dole
tak olej, to som tusil auto musi vzdrzat aspon do konca januara, potom uz je objednane nove...
nechcem do neho uz vrazat peniaze, hlavne aby bolo pojazdne...kolko moze cca ta vymena tesnenia stat? aby som mal aspon predstavu
nechcem do neho uz vrazat peniaze, hlavne aby bolo pojazdne...kolko moze cca ta vymena tesnenia stat? aby som mal aspon predstavu
Nejazdi z vadným tesnením vyžere to hlavu a keď to začne žrať olej podpáli ti ventili a popraskajú ti krúžky. Viem o čom hovorím mám v garáži taký motor možem ti ho pofotiť.
motor uz nejde ani nastartovat, asi budu uplne zasrane sviecky. Olej vyzera uplne hrzdzavo a ked pozriem risku tak je ho tam asi dvojnasobok. Ak bude stacit len vymenit tesnenie tak mozno do toho este pojdem, ale ak bude treba vybrus hlavy tak kaslem na to...
- vladimir fodor
Ale to zbadáš až ked to rozhádzeš