co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: co ma dnes potešilo
Jožo pozdravuj syna a že mu gratulujeme no Já len dodám - čo si od neho čakal veď je srdcom autíčkár
- Reklama
...taky blahopřeji, dobrá marka u nás dává méďa 6 let servis zdarma, z čeho platí meccanico, nevím třeba už je to obsaženo v prodejní ceně
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Ja si udelal radost a vcera sme u jednoho kamosova znameho provedli upgrade autoradia pomoci ISO konektoru, takze moje Cihla je konecne vybavena zupa autoradiem s mp3 a odpojitelnym zadnim platem.
Tak az nam to hraje, jezdi a nezlobi
Tak az nam to hraje, jezdi a nezlobi
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Dnes nás moc potěšilo, že se cestou z Prahy zastavili na kus řeči "Peháčkovi"
-
- Kontaktovat uživatele:
Vojtíku Nás to tiež potešilo no menej nás potešilo rozlúčenie takže nabudúce dlhšie P.S poďakuj Jarke lebo už dlabem 3 kúsok
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak teda mna dneska potešilo že včera som vďaka Vojtovej Jarke mal 3x orgazmus a dneska už 2x a tak Ti Jarko vééélmi ďakujem je to úžasný
Jarka vzkazuje, že není zač-peha- píše:Tak teda mna dneska potešilo že včera som vďaka Vojtovej Jarke mal 3x orgazmus a dneska už 2x a tak Ti Jarko vééélmi ďakujem je to úžasný
Milá návštěva vždy potěší!
Já jsem dnes musel na STK s přívěsným valníčkem.Nic by nebyl problém, jen to, že vozík byl "od cesty" asi 200 m a 30 cm sněhu na zemi. Nové zimní gumy a Nesinka si ani nehrábla až k vozíku. Cesta zpět i s vozíkem už byla sranda. Zase mě holka mile překvapila!
Já jsem dnes musel na STK s přívěsným valníčkem.Nic by nebyl problém, jen to, že vozík byl "od cesty" asi 200 m a 30 cm sněhu na zemi. Nové zimní gumy a Nesinka si ani nehrábla až k vozíku. Cesta zpět i s vozíkem už byla sranda. Zase mě holka mile překvapila!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Potěšilo mě, že jsem si na 3 dny mohla vyzkoušet Chevrolet Cruze, 1.8 LS od Srby-Modřany, Sparkys je už na druhé garančce, maximální spokojenost se SRBA servisem, nabídli mi náhradní auto a navíc Cruze cena za garanční prohlídku je taky v pořádku..
Co se týče Cruze, tak je to syrové auto, líbilo se mi zpracování interiéru, řazení je přesné.. spotřeba ve městě 8.1l/100km.. ale už se těším na našeho Sparkyska
Co se týče Cruze, tak je to syrové auto, líbilo se mi zpracování interiéru, řazení je přesné.. spotřeba ve městě 8.1l/100km.. ale už se těším na našeho Sparkyska
Naposledy upravil(a) Jajuska95 dne úte pro 14, 2010 08:02, celkem upraveno 1 x.
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dnes podíval na fórum z notebooku, na kterém vidím i fotky, a řekl bych, že se Peháčkovi zastavili spíš na občerstvení než na kus řeči .Vojta píše:Dnes nás moc potěšilo, že se cestou z Prahy zastavili na kus řeči "Peháčkovi"
Mne dneska potěšil palikx, který mně zprovoznil Matýzka, od kterého jsem před týdnem ztratil jediný klíč (ještě jednou dík, Pavle!). A o dost méně mne potěšilo, že dvě hodiny poté, co Pavel odjel, na mne zvonil soused, že venku ze sněhu koukaly ty ztracené klíče... V místě, které jsem dvakrát přeházel lopatou a kde hledal známý s minohledačkou... Njn, někteří sousedi jsou prostě svině (to není o sousedovi, co mně ty klíče přinesl).
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele Doktóre neboj aj sme si pokecali a já mám od Vojtíška darček CHRÍPKU ako hrom ale to nevadí hlavne že sme jeho a Jarku videl a nakolko je prakticky na ceste do Prahy tak dúfam že sa občas zastavíme aj na dlhšie
-
- Kontaktovat uživatele:
To je teda dobrej dárek, přímo ježíškovskej . Tak mne teď napadlo, že Vojta se odstěhoval z Jeseníku kvůli sněhu a teď to má na jižní Moravě némlich to samý...
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Dovolím si odporovat s množstvím sněhu - pokud mám informace, tak v Jeseníku je teď cca 40cm, v Ježově do deseti cm (pro starousedlíky takřka kalamita ).
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo pravda po príchode zo zasneženej a zbordelovanej Prahe bolo v Ježove nádherne ,snehu tak akorát aj maťulka pod plachtou nebol silno zasnežený no a Ježov je nádherný už sa tešíme na jaro
Jajuska95 píše:Potěšilo mě, že jsem si na 3 dny mohla vyzkoušet Chevrolet Cruze, 1.8 LS od Srby-Modřany, Sparkys je už na druhé garančce, maximální spokojenost se SRBA servisem, nabídli mi náhradní auto a navíc Cruze cena za garanční prohlídku je taky v pořádku..
Co se týče Cruze, tak je to syrové auto, líbilo se mi zpracování interiéru, řazení je přesné.. spotřeba průměrná 8.1l/100km.. ale už se těším na našeho Sparkyska
Ahoj Jajuška , dúfam že so Sparkom nebolo nič vážne lebo na mať na garančke auto tri dni je dosť sila . Takže všetko dobré a veľa dalších kilometkov so Sparkom .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex