Zimni gumy a kola
Moderátor: Blue Lanos
Re: Zimni gumy a kola
Když si vzpomenu, jak v pneuservise pracují..rychle vyzout rychle nazout, jak dotahují matice pneupistolí, tak skutečnost, že nikdo nikdy při přezutí nic neříkal, bych nebral jako rozhodující....
já mám plechy od kfz a když jsem tam dal origo matice chevrolet, tak ta matice tam prostě nepasovala ( nedoléhala do vybrání v disku a držela vlastně jen o okraj vybrání disku, když jsem tam dal matice na plechy, seděla matice celým konusem ve vybrání...
třeba origo plechy od chevroletu mohou mít stejné matice...nevím
já mám plechy od kfz a když jsem tam dal origo matice chevrolet, tak ta matice tam prostě nepasovala ( nedoléhala do vybrání v disku a držela vlastně jen o okraj vybrání disku, když jsem tam dal matice na plechy, seděla matice celým konusem ve vybrání...
třeba origo plechy od chevroletu mohou mít stejné matice...nevím
černý Cruze 1,8 LT
- Reklama
Bol som v pneu servise, kde uz chodim hrozne dlho a tak isto ako v Chevrolet servise mi povedali, ze netreba ine matice. V Chevrolete mi povedali, ze ak mam normalnu 16" rezervu, tak by tie srouby mali logicky sediet.
Takze u mna to vyzera teraz takto.
Inak tieto pneu co mam (Firestone Winterhawk) su uplne tiche. A plechace mam od GM.
Takze u mna to vyzera teraz takto.
Inak tieto pneu co mam (Firestone Winterhawk) su uplne tiche. A plechace mam od GM.
- Přílohy
-
- pukl1.jpg (127.09 KiB) Zobrazeno 2208 x
-
- pukl.jpg (126.96 KiB) Zobrazeno 2208 x
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Scorpion.11
Dobrá a výtečná volba s pneumatiky Firestone winterhawk 2 Taktéž velká spokojenost a komfortní a tichá jízda
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
to: Kjub
Tak to je náhodička. Tie tvoje fotky mi celkom zapasovali. Presne tieto puklice som si totiž vybral na nete, lebo som odhadoval že by na Cruze mohli celkom dobre vyzerať......a vďaka tebe teraz vidím že to bude dobrá voľba. Super.
P.S. kupoval si v BA?
Tak to je náhodička. Tie tvoje fotky mi celkom zapasovali. Presne tieto puklice som si totiž vybral na nete, lebo som odhadoval že by na Cruze mohli celkom dobre vyzerať......a vďaka tebe teraz vidím že to bude dobrá voľba. Super.
P.S. kupoval si v BA?
Dakujem za pochvalu
A sak kup si ine nech nejsme rovnaky!
Ja som ich mal predtym na Golfe, ale som si povedal, ze pekne puklice si necham a dobre som spravil. Kupil som ich v BA - Cobra tunnig. Dlho som nevedel najst pekne puklice na 16tky a tam mali vela fakt peknych.
A sak kup si ine nech nejsme rovnaky!
Ja som ich mal predtym na Golfe, ale som si povedal, ze pekne puklice si necham a dobre som spravil. Kupil som ich v BA - Cobra tunnig. Dlho som nevedel najst pekne puklice na 16tky a tam mali vela fakt peknych.
Zdravim . Na ukázku přikládám fotko Cruz obutý zimákách R 16 a porovnáni letní R 17.
- Přílohy
-
- RR.JPG (50.85 KiB) Zobrazeno 2179 x
-
Tak to je krása. A tie disky majú aj nejakú špecialnu úpravu na zimu? Ja som tiež premýšlal nad elektrónmi na zimu, ale bojím sa aby to nezačalo hrdzavieť od tej soli.
Servis mi řekl že pokud nejsou alu kola leštená a je to klasika lakovane tak se nemam ceho bát.Že v dnešní době už málo kdo dáva plecháče když je cena alu kola stejna a někdy i levnější.Jinak ano jsou alu kola která maji přímo upravu na zimu.
- Scorpion.11
Okolní krajina pěkně ladí k autíčku nebo naopak
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
vlastní zkušenost: cruze 2.0 diesel LT - 17 letní alu originál kola koupená na autě a 16 zimní plechová originál GM kola koupená u prodejce. Zimní kola jsem si měnil sám - původní matice z ALU kol sedí přesně i na plecháčích. Ale pozor, je rozdíl mezi koly na 1.8 benzín a 2.0 diesel (určitě je jiná rozteč: 1.8 benzín - 105 mm, 2.0 diesel - 115 mm, možná se liší i v něčem jiném)
Velmi pekne! Uplne sa mu ten sneh hodiLife5 píše:Cruze na sněhu.
Aj kolesa su pekne, super!
Uz si videl niekedy hrdzaviet hlinik???Corpus2009 píše:Tak to je krása. A tie disky majú aj nejakú špecialnu úpravu na zimu? Ja som tiež premýšlal nad elektrónmi na zimu, ale bojím sa aby to nezačalo hrdzavieť od tej soli.
-
No to nie, ale čítal som na nejakom fóre, kde zasa nejaký "odborník" písal, že na zimu sa vyrábané alu disky so špeciálnou úpravou, lebo že tým klasickým tá soľ nerobí dobre. Tiež neviem, či mám v tomto prípade rozlišovať zliatinové a alu disky alebo to je jedno a to isté.
3 zima a nic,pritom jsou to letni, alu disky.
- Přílohy
-
- zimni kola
- Zimni kola 023 (1024x768).jpg (242.44 KiB) Zobrazeno 2073 x
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006