Sedan, hatchback

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Sedan je obvykle hezčí než HB, kombi je někdy hezčí, někdy ne. Ale VAN je VAN. :lol: :lol:
Na Nexii vzpomínám v dobrém :-) , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Reklama

Damek

Příspěvek od Damek »

Dano píše:Teraz som si uvedomil chybu v mojom prispevku. Pise sa tam Len totalny blbec kupi hatchback . Ma tam byt len blbec kupi sedan
Pekné od teba. Za blbca som sa nikdy nepovažoval a ani po 8 rokoch spolužitia s nexiou nikto v rodine to rozhodnutie neľutoval. Ja by som hb nechcel, nech by to bol aký koľvek. Proste auto bez kufra nie je pre mňa. A pračky s televízormi nevozím až tak často, aby som musel mať na to špeciálne kupované auto. Pre mňa je doležitejšie pohodlie pri jazde a to nie len vodiča, ale aj ostatných, aby mi tam potom chudáci neskuvíňali.
Keď niekto chce praktické auto, čo odvezie všetko, vrelo odporúčam TAZ 1203, nemá chybu. Tam sa vojdu aj 3 pračky. :lol:
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Ja to lutujem kazdy den,ze mam sedan. Je to fakt na hovno koncepcia ked je to jedine auto v rodine.
Damek

Příspěvek od Damek »

Keby si mal hb, tak by si zas lutoval iné nevýhody a nakoniec by si na tom nebol lepšie. Hold, buď vymeň auto, alebo sa zmier s tým čo máš, lebo sotva nájdeš auto, ktoré všetko uvezie, bude pohodlné, reprezentatívne,všade sa zmestí,nebude sa kradnúť a cenou sa vlezie do 300000. O takom neviem.Keby niekto vedel, tak ma informujte. 8)
Marra

Příspěvek od Marra »

To je sice všechno hezké, ale co je mi to platné když si do HB dozadu ani nesednu??? V sedanu už to docela jde , protože sedadlo je posunuté víc mezi podbehy oproti HB :idea:
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

To je teda debata :lol: :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Marra píše:To je sice všechno hezké, ale co je mi to platné když si do HB dozadu ani nesednu??? V sedanu už to docela jde , protože sedadlo je posunuté víc mezi podbehy oproti HB :idea:
Ale ja nadavam vseobecne na sedan. Ked niekto vyrobi hoci HB, do ktoreho sa do zadu nezmestim, tak treba zastrelit konstruktera a hotovo. Proco nerobia HB, v ktorych sa da v zadu sediet? Preco nerobia palubovky tak aby som jej odraz nevidel cely na celnom skle? preco robia take pedale, ze ked stlacim jeden, stlacim s tou istou nohou aj druhy? Preco robia tenke volanty? To su take otazky, na ktore neexistuje asi odpoved. Ludia su neschopni. Ved keby kontretne Nexiu HB urobili o 20 cm dlhsiu, ze by tie centimetre dali na zadne nohy, neni problem.Ja viem, lebo je taky razvor naprav. Ale preco je taky? Preco aj kadett bol taky? Preco su vsetky auta take? Ja to v zivote nepochopim...
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Jestli se budou střílet konstruktéři tak dřív bych zabil magora co stavil starší Oktávku. Jel jsem v ní vzadu asi 200km a 2 dny jsem se nehýbal. :evil:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

cubafire píše:Jestli se budou střílet konstruktéři tak dřív bych zabil magora co stavil starší Oktávku. Jel jsem v ní vzadu asi 200km a 2 dny jsem se nehýbal. :evil:
Na co by ti bolo miesto na nohy? Ved ma 500 litrovy kufor na igelitky z Tesca. To je hlavne. Si len predstav, ze by ten kufor skratili o 10 cm a tych igelitiek by sa tam zmestilo o 2 menej. To by bol pruser...
Damek

Příspěvek od Damek »

Ale veď octavka je liftback, tak tá ti pojme aj tú televíziu, nie len tie igelitky ako naše sedany!
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

To je fuckt. Liftback je praktičtější než sedan. Myslim že bejt Liftback míst sean u Nessi nebo Lacíka, byla by to bomba.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Ciernygepard píše:Ale veď octavka je liftback, tak tá ti pojme aj tú televíziu, nie len tie igelitky ako naše sedany!
Ja viem, je to liftback, ale som chcel poukazat na tu "genialitu " konstrukterov. Ja by som napriklad konkretne v Octavii radsej bral o polovicu kratsi kufor a o 30 cm vacsi plac na nohy.
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

No být v oktávce víc místa vzadu, tak je to přesně auto pro mě, ale takto je to hnus.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Damek

Příspěvek od Damek »

Tak keby ju o tých pár detailov vylepšili a ešte by to nebola škoda, tak by som ju bral.
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Ciernygepard píše:Tak keby ju o tých pár detailov vylepšili a ešte by to nebola škoda, tak by som ju bral.
lenze smutne je na tom to, ze takych aut je vacsina
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“