Zadne bezpecnostne pasy

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Zadne bezpecnostne pasy

Příspěvek od FoXo »

Cafte,

Chcel by som sa niekoho opytat ci nema fotku bezpecnostnych pasov presnejsie navijaci mechanizmus.
Totizto mam pocit ze v zadu mi pasy nechceli dakym sposobom zapadnut do mechanizmu na sedackach.
Teraz som zistil ze boli dakym sposobom asi prehodene navijacie zaraidenia.
Ked to teraz davam doma na zemy do kopy vsetko funguje zaseknut sa daju vsetky 3 pasy zadne ale navijacie mechanizmy na jednej strane mi vychadza modra krytka hore a na druhej ze musi byt dole. Co mne logicky vychadza ze hadam by to malo byt rovnako na oboch stranach. Tym padom mam ocko cez ktore ide pas ktore je uchytene na zadnom dtlpiku opacne.
Celkom sa s tym tazko pasuje aby som to precotil :D

kazdopadne by sa mi zisla foto aby som vedel vylucit ze oba navijacie mechanizmy su rovnake :D
Dikes
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Reklama

mino22

Re: Zadne bezpecnostne pasy

Příspěvek od mino22 »

Foxo , davno som si tiez vsimol ze mam vzadu pretoceny pas , akosi divne navijal , napravil som to , ale zasa sa stocil , potom sa na to zabudlo , lebo vacsinou vzadu nikto nesedi .
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Re: Zadne bezpecnostne pasy

Příspěvek od FoXo »

Dneska som tie pasy nahodil a ako som si to vyskusal doma ze by to malo sediet tak ked som to siel davat do auta som zistil ze to nesedi :D Teda sedelo ale hacik bol v tom ze nenavijali a ked som ich prehodil Lavy s Pravym tak uz ano. A mechanizmy do ktorych pasy idu som mal tiez doma a fungovalo zacvakavanei cze ked som ich teraz prehodil by nemali lebo maju ine vyrezy teda aspon krajne od stredoveho tak ja neviem vsetko je to take cudne :)
Ale hlavne ze uz funguju ako maju a su tam.
Este chyba zasrovbovat konce pasov dufam ze to pojd elebo zavity su zhrdzavene kusok a musel som aj srovby nove kupovat.
Ale je mi cudne ze to spravili tak ze nie su tie navijaky rovnako ale su otocene.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Odpovědět

Zpět na „LANOS“