Ale to je o voze a ijiný o koze, já mám spotřebu slušnou, jen jsem psal, že ty hodnoty jsou papírový, jak výkon tak spotřeba, zkus jet mimo město z 1,2 16V za udané hodnoty výrobcem, to jest 5,5l/ 100, ani svíčky Ti nepomůžou, jinak já dával do motorů nejdražší svíčky, co jsou na trhu.saamm píše:jari - nebudu měnit svíčky po 7500 km...to bych byl blázen ==== Promiň neber to osobně ===
I nová může být zmetek. Nikdo ti nevnucuje abys měnil svíčky. Já jsem napsal to co jsem udělal. Dnes už vím že je budu měnit max. co 12 měsíců. 4x100 = 400,- to je investice do svíček. 400:30 kč/l = 13.3 l benzinu to je cca.200 km OPRAVDU DOMÁCNOST RUJNUJÍCÍ INVESTICE. Jdou použít i dražší nebo laciní svíčky. Atd. Benzin je zaokrouhlen. Jen jsem použil kupecké počty.
Dále. Budeme tu nadávat že AVEO s maximální spotřebou má minimální výkon a podobné řeči? Ale když tu člověk napíše co udělal a jaký to má efekt tak napíšeš že nejsi blázen abys měnil svíčky po 7500 km.
Tak máš několik dalších možností. Otravovat servis že máš vysokou spotřebu že ti auto netáhne. Udělají diagnostiku a pošlou tě …….a zaplatíš.
Co tu píší i jiní k tomuto problému Co udělaly aby se jim snížila spotřeba a zvýšil výkon? Jen řeči jak to nejde.
Benzin s vyšším oktanovým číslem není řešení. Cca. 10000 km jsem tankoval 98 nebo 100 a spotřeba se nijak rapidně nepohla dolů.
Aký motor na AVEU
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Aký motor na AVEU
- Reklama
Vyrobcom udávané hodnoty su ale merane v laboratoriach pri optimálnych podmienkach. Moj skuter ma v papieroch tiež 1,8 l na 100-ku a pod 3l sa nedostanem. Ale má stále plný kotol čo je 80-90 km/h.
Škoda Roomster TSI
To chápu, ale já tomu říkám oblbování zákazníků.mino píše:Vyrobcom udávané hodnoty su ale merane v laboratoriach pri optimálnych podmienkach. Moj skuter ma v papieroch tiež 1,8 l na 100-ku a pod 3l sa nedostanem. Ale má stále plný kotol čo je 80-90 km/h.
jari - proč si myslíš že jsem tam napsal ==== Promiň neber to osobně ===
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Nic se neděje, v pohodě.saamm píše:jari - proč si myslíš že jsem tam napsal ==== Promiň neber to osobně ===
Víš jsem typ člověka, který musí mít pro své auto to nejlepší, takže neboj, nic bych nezanedbal, autama žiju.
Kolego, ale Ja sa cely cas bavim o 1,4ladinek píše:fabie má jen tři válce 1,2 HTP hovno to pojede
A pochybujem ze FABIA 1,4 ma 3 valce, to by teda museli byt poriadne valce aby mali obsah 1,4
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Jasně, ale to si tam nepsal.xwing píše:Kolego, ale Ja sa cely cas bavim o 1,4ladinek píše:fabie má jen tři válce 1,2 HTP hovno to pojede
A pochybujem ze FABIA 1,4 ma 3 valce, to by teda museli byt poriadne valce aby mali obsah 1,4
Já porovnání také mám, firemní 1,2 12V.
to jsem si nevšiml,ale i tak 1,4 je mrcha líná a rychlost nemyslím jet 150km po dálnici ,ale tah do kopce a pružnost motoru která mi přijde těžko z motoru vydolovatelná a dál se o to už nebudu bavit ,protože každy máme svůj názor a nikomu ho vyvracet nebudu.Jinak trochu OT při koupi mi tvrdili že pomalé klesání otáček při rozjezdu zmizí časem mám 17 000tis a je to pořád stejný a to mě úplně vytáčí konec mé debaty o motorechxwing píše:Kolego, ale Ja sa cely cas bavim o 1,4ladinek píše:fabie má jen tři válce 1,2 HTP hovno to pojede
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Ale psal...tu https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 39#p260939jari píše:Jasně, ale to si tam nepsal.xwing píše:Kolego, ale Ja sa cely cas bavim o 1,4ladinek píše:fabie má jen tři válce 1,2 HTP hovno to pojede
Já porovnání také mám, firemní 1,2 12V.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
aveo 1,2 8v 53kW 72HP 100km/h otacky identicke s 1,4 96hp pri stovke 2750rpm takze podla mna prevodovky su rovnake
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
1.2 16V 3000 ot./min.........105 kM/h.jamal89 píše:aveo 1,2 8v 53kW 72HP 100km/h otacky identicke s 1,4 96hp pri stovke 2750rpm takze podla mna prevodovky su rovnake
Tak ja na 3000ot. Mí ukazuje tachometer 115 až 120km . Mám 14" kolesá
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak to je fakt divný, mám také 14" kola a na pátý rychlostní stupen při 3000 ot./min. mi tachometr ukazuje 105 kM/hod.lomngi píše:Tak ja na 3000ot. Mí ukazuje tachometer 115 až 120km . Mám 14" kolesá
A 140 kM/hod....... 4000 ot./min.
Ale je to fakt divný, že by byli rozdílné převodovky?
Ale to se mi nějak nezdá.
Mám teda montáž korejce v korei,ale komponenty by sned měli být stejné od poláka.
Zajímavý článek, bude se vyrábět aveo s motorem 1,6 a i dieslový:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/novy- ... -roce-2011
http://www.autoforum.cz/bleskovky/novy- ... -roce-2011