Vysoká spotřeba 2.0CDX
Moderátor: Blue Lanos
Re: Vysoká spotřeba 2.0CDX
Rekord.Jela jsem do Českých Budějovic pro Auto.Kde jsem zháněla Banku a pojišťovnu..A Cestou jsem zajela do Jemnice.A Z Pět.Cestu tam jsem jela po dálnici.Z pět po okreskách...Spotřeba byla 6l/100km
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
- Reklama
- Hanzy
To si musela jet jak senior max 80km/h a max na 1/4 plynu nebo mas problem s pocty
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No ani nemusela veď pokud je sandi v aute sama tak vlastne jede Tacumka prázdná To je ako džokej čím lahší tím rýchlejší koník
jo ted zrovna resim to samy na evande.majitel si stezuje na spotrebu 11.ale loni v zime jezdil okolo 8.
tak jsem do toho koukal 2 dny a nasel jsem chybu lambdy-ale jen nekdy-a mozna nacnuty katalyzator.
navic auto pry obcas chcipa-vymenil jsem kabely a zkusil svicky ngk(puvodne bosch)
jenze se mi nelibi chod motoru bezi sice relativne dobre ale na volnobeh je citit jak se drobne chveje-obcas-takze probehne cisteni vstrikovacu a celeho palivoveho systemu.
pak poslu majitele na emise a tam se uvidi jestli je katalyzator a lambda ok
termostat byl ok-pozna se to snadno-z dlouheho kopce se zarazenym kvaltem nesmi klesat rucicka teplomeru.
tak jsem do toho koukal 2 dny a nasel jsem chybu lambdy-ale jen nekdy-a mozna nacnuty katalyzator.
navic auto pry obcas chcipa-vymenil jsem kabely a zkusil svicky ngk(puvodne bosch)
jenze se mi nelibi chod motoru bezi sice relativne dobre ale na volnobeh je citit jak se drobne chveje-obcas-takze probehne cisteni vstrikovacu a celeho palivoveho systemu.
pak poslu majitele na emise a tam se uvidi jestli je katalyzator a lambda ok
termostat byl ok-pozna se to snadno-z dlouheho kopce se zarazenym kvaltem nesmi klesat rucicka teplomeru.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
-
- Kontaktovat uživatele:
No vieš čo Já som riešil moju kočku lebo začala málo ťahať a tak som mal podozrenie na katalizátor a tak som ho vymenil za náhradu no ale to dusenie neprestalo a hlavne spotreba šla hore o celé 2 litre takže (chyba bola v stredovom tlmiči) som nahodil katalizátor naspeť a hups spotreba zasa taká ako bola,tak si myslím že načnutý katík isto zdvihne spotrebu
no to ja si taky myslim
ale ted jsi me privedl na dalsi vec.oni mu menili vyfuk a pry od te doby je to spatne.je tam vyfuk z 2,0 nubiry lehce upraveny.
zeby ty kvalitni polske nahrady staly za prd?
co si mel se stredovym tlumicem?
ale ted jsi me privedl na dalsi vec.oni mu menili vyfuk a pry od te doby je to spatne.je tam vyfuk z 2,0 nubiry lehce upraveny.
zeby ty kvalitni polske nahrady staly za prd?
co si mel se stredovym tlumicem?
Simson s 51
Simson s 51
Počítat umím..Po dálnici jsem jela max 110km/ jinak 90km..Cose týče tak já jezdím 50km na 5 kvalt..A otáčky držím v zeleném Táta se občas taky diví..Jedu vesnicí 50 a mám zařazenu 5....V Kopcích vyřazuji.Nejezdím brzda plyn ale plynule a jak říká PEHA jela jsem sama A Tacuma mích 50kg nepocítí
Škoda 135 GL
- xtechnik
- Kontaktovat uživatele:
No, ja nevazim o moc vic nezu ty a spotrebu mam jak svina.. v pondeli jdu na vymenu termostatu, tak uvidime, jak dopadne v utery zase cesta na prahu a zpet.. neda nekdo po trase praha ostrava sraz s tacumkou?
Tacuma 2.0 CDX 16V, ABS, Dual Airbag, el.klima, el.okna, posilovač, otáčkoměr, otočné sedadlo spolujezdce.. --majitel od 5/2010, OSTRAVA--
www.hrackyprodospele.eu | http://inzerce.mamemiminko.cz
www.hrackyprodospele.eu | http://inzerce.mamemiminko.cz
Záleží v kolik pojedeš mohla bych dojet s Tacumou do Olomouce k Mekáču..xtechnik píše:No, ja nevazim o moc vic nezu ty a spotrebu mam jak svina.. v pondeli jdu na vymenu termostatu, tak uvidime, jak dopadne v utery zase cesta na prahu a zpet.. neda nekdo po trase praha ostrava sraz s tacumkou?
Mno já jinak mám spotřebu kolem 7-8l/100 když nejezdím na spotřebu.
Škoda 135 GL
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavle vieš čo v stredovom tlmiči som mal totálne vysipané lamely aj rúrky a všerko sa to nahrnulo do zadnej časti a dusilo to priechod no a ku všetkému sa dookola odlomila rúra to však pred demontážou katíku nebolo vidno ale po výmene je to úžasné tak mi nejazdila ani keď som ju kúpil.Výfuky som mal pred 3 rokami ješte originál ale postupne som menil až tedy na ten stredový ten ma nenapadol ale vlastne po sundání katíku(ten som v prvu tipoval na to dusenie) som zistil že je v naprostom poriadku a dokonca aj srádok z výfuku bez neho bol ako starý benzinák no s katíkom je to paráda skoro to necítiť.Jo ono sa to vždy dusilo keď som išiel do kopca a potom chvýlu na rovine a z kopca to ťahalo normálne ale to presne bolo tým bordelom v tlmiči ktorý cestoval
aha tak to tady ne.to auto jede jak splaseny kdyz se teda podrzi plyn a otacky na doraz ale pri normalni jizde to proste zere o 2 litry vic nez loni.
tak zkusim to cisteni a pak se uvidi.
tak zkusim to cisteni a pak se uvidi.
Simson s 51
Simson s 51
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak potom to fakt výfukom nemá lebo už som tu mal pár vysipaných tedy vetšinou Forman a Favorit a tam keď sa im zosipal tlmič tak ho dusilo v kuse ale u tej Evandy to skúr budú vstreky.No výhoda je keď máš LPG lebo tam sa dá docela presne určiť závada tedy mám namysli palivový systém lebo dačo má benzin s plynom spoločné to je elektrika no a dodávka paliva je zvlášť takže diagnostika poruchy je v tedy 50 na 50 No takže mu prečisti vstreky,pokud má filtre v poriadku a mal by so spotrebou klesnúť.
uvidim dnes to dostal a snad tam naleje cistic vstriku a pojezdi a ozve se co a jak.
porad ale tvrdi ze je to od vymeny vyfuku.
jeste nas napadlo ze neoriginalni vyfuk bude mit maly protitlak a tim padem se bude vyfuk chovat jako deravy a tedy bude to zrat.
ale jelikoz na jare dal za vyfuk 8,500 tak ted asi nebude chtit resit zadni dil vyfuku za 3000.
ale asi tam navarim tlumic z nubiry original a nejspis bude pokoj.
porad ale tvrdi ze je to od vymeny vyfuku.
jeste nas napadlo ze neoriginalni vyfuk bude mit maly protitlak a tim padem se bude vyfuk chovat jako deravy a tedy bude to zrat.
ale jelikoz na jare dal za vyfuk 8,500 tak ted asi nebude chtit resit zadni dil vyfuku za 3000.
ale asi tam navarim tlumic z nubiry original a nejspis bude pokoj.
Simson s 51
Simson s 51
-
Ahoj manželka teď jezdí s 1,6 16V 77kW za 11 litrů. Tato spotřeba změřena dle tankování. Pohybuje se buď ve městě anebo po dálnici, ale to rychlostí kolem 100 km/h. Jízda většinou do 25 km na jeden zátah pak chcíp a zase odpoledne domu. na střeše má vzadu na hagusech uklizený dva příčníky. V létě jezdila za cca 8,5 až 9 litrů. Myslíš, že to je normálka spotřeba?sandruš píše:Počítat umím..Po dálnici jsem jela max 110km/ jinak 90km..Cose týče tak já jezdím 50km na 5 kvalt..A otáčky držím v zeleném Táta se občas taky diví..Jedu vesnicí 50 a mám zařazenu 5....V Kopcích vyřazuji.Nejezdím brzda plyn ale plynule a jak říká PEHA jela jsem sama A Tacuma mích 50kg nepocítí
Koukal jsem na termostat a při zahřívání motoru se tlustá hadice do chladiče nehřála. Až byl motor zahřátý skoro na provozní teplitu, pak teprve se začala prohřívat a během asi 30 vteřin byla stejně horká jako ostatní hadice.
Co si o tom myslíš? Je mi divné, že se ani já při pokusu o defenzivní jízdu, teď jsem jezdil asi 150 km a ubylo dle palivoměru orientčně tak cca 18 až 20 litrů paliva, neostanu pod deset. Myslíš, že to můžou dělat ty příčníky na zahrádce? Jsou oba úplně vzadu a tak si myslím, že by neměli mít takový odpor vzduchu, když jsou vlastně za vyboulením střechy.
Co ty, nebo vlastně i vy ostatní na to?
Díky za vaše reakce.
Chevrolet Orlando 1,8 LT+
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Kia Cee'd SW 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Daewoo Tacuma 1,6 16V - dnes má manželka
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
-------------------------------------------------------
Yamaha FZS600 Fazer
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
Yamaha FZS600 Fazer
-
Dneska opět tankováno do plna a spotřeba 11,49 no ty VOLE ani tátova Epica s 2,5 R6 takhle nežere. Kurnik!!!!!!!
Jinak jsem si všiml, že mi kolísá teplota na teploměru takže mám podezření na termostat. Asi ho preventivně vyměním.
Jinak jsem si všiml, že mi kolísá teplota na teploměru takže mám podezření na termostat. Asi ho preventivně vyměním.
Chevrolet Orlando 1,8 LT+
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
Yamaha FZS600 Fazer