Co ty víš, třeba by jsi byl v Renocaru i mile překvapenýchrudoš píše:no, krasna cena, neprijde mi to moc, to je parada a vypada to i na dobry pristup...v Renocaru to radeji s tim dobrym pristupem ani zkouset nebudu
serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: serviska cruze
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No nevim... ten filtr kit za 700 je co ? olejovej filtr ? Koukam to čištění brzd a jiný pomocný práce jsou podle mně součástí prohlídky. Akorát pozoruju jak autorizáky dál a dál rejžujou. Adekvátní cena za tohle by byla 3 tisíce i s olejem. Vždyť to je prakticky jenom výměna oleje jinak sem tam žádnou extra údržbu nezaznamenal.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Krtku máš pravdu.....ještě tam pojedu na záruční záležitosti, tak je vyzpovídám co tedy serviska obsahuje. Nicméně není fakturována výměna oleje - práce...Možná to je v té servisce. V záruce mi boudou měnit ještě zadní znak. Jinak přístup OK a auto je jak nové.
Diesel má náplň 6,2 l, což by 3000 i s prohlídkou přesáhlo. Odhaduji, že férová cena by byla kolem 6k i s tím olejem.
Diesel má náplň 6,2 l, což by 3000 i s prohlídkou přesáhlo. Odhaduji, že férová cena by byla kolem 6k i s tím olejem.
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Je to abcokarna prvni tridy,co na tech brzdach cistili po roce!Hosi... to si zajedte, do nemecka na servisku,vyjde vas to levneji.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
No vypada to, ze v Renocaru maji docela prazdno, protoze bez problemu jsem se objednal na zimni prohlidku a prezuti na zimni pneu, coz v BS auto bylo totalne nerealny... Tak jsem zvedavej, jak to dopadneScorpion.11 píše:Co ty víš, třeba by jsi byl v Renocaru i mile překvapenýchrudoš píše:no, krasna cena, neprijde mi to moc, to je parada a vypada to i na dobry pristup...v Renocaru to radeji s tim dobrym pristupem ani zkouset nebudu
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Good luck! Snad to nebudeš potřebovat....Daff.Cz píše:No vypada to, ze v Renocaru maji docela prazdno, protoze bez problemu jsem se objednal na zimni prohlidku a prezuti na zimni pneu, coz v BS auto bylo totalne nerealny... Tak jsem zvedavej, jak to dopadne
Dnes jsem byl na první servisce po roce. Měl jsem vlastní olej za 800 z olejshop.cz, servisku provedli za 1200 (výměna oleje, filtru a promázání nějakých pantů, prohlídka). To je celkem 2000, což mě mile překvapilo. Taktéž provedli v řídící jednotce "OIL LIFE RESET". No a kde že to? - Olfincar Svitavy . Jsem spokojený uživatel Cruze a věřím, že to vydrží.
CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza / předtím Nissan Almera a Ford Sierra
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No tak nějak by to asi mělo vypadat si myslim
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Krásná cena, tady se projevuje rozdíl v motorech - filtry, olej. Můžež prosím rozepsat jedotlivé položky pro porovnánípepe16 píše:...To je celkem 2000...
- Scorpion.11
....to je neskutečná i nepochopitelná cena teda To bych byl i já za takovou cenu spokojený uživatel Aveapepe16 píše:To je celkem 2000, což mě mile překvapilo. No a kde že to? - Olfincar Svitavy . Jsem spokojený uživatel Cruze ....
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Daj link na ten olej,ktorý si kúpil.pepe16 píše:Dnes jsem byl na první servisce po roce. Měl jsem vlastní olej za 800 z olejshop.cz, servisku provedli za 1200 (výměna oleje, filtru a promázání nějakých pantů, prohlídka). To je celkem 2000, což mě mile překvapilo. Taktéž provedli v řídící jednotce "OIL LIFE RESET". No a kde že to? - Olfincar Svitavy . Jsem spokojený uživatel Cruze a věřím, že to vydrží.
http://www.olejshop.cz/oleje/automobilo ... 30-5litru/Iacobus píše:Daj link na ten olej,ktorý si kúpil.pepe16 píše:Dnes jsem byl na první servisce po roce. Měl jsem vlastní olej za 800 z olejshop.cz, servisku provedli za 1200 (výměna oleje, filtru a promázání nějakých pantů, prohlídka). To je celkem 2000, což mě mile překvapilo. Taktéž provedli v řídící jednotce "OIL LIFE RESET". No a kde že to? - Olfincar Svitavy . Jsem spokojený uživatel Cruze a věřím, že to vydrží.
CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza / předtím Nissan Almera a Ford Sierra
- Scorpion.11
Tento mám i já v Aveu a též jsem se už dříve na tuto stránku díval s tou pěknou cenou za 5l-703Kč
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Hanzy
Kdyby nekdo chtel mohu zajistit tenhle olej za stejnou cenu a mohu dovest na sraz
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha