Sedan, hatchback
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Pekné od teba. Za blbca som sa nikdy nepovažoval a ani po 8 rokoch spolužitia s nexiou nikto v rodine to rozhodnutie neľutoval. Ja by som hb nechcel, nech by to bol aký koľvek. Proste auto bez kufra nie je pre mňa. A pračky s televízormi nevozím až tak často, aby som musel mať na to špeciálne kupované auto. Pre mňa je doležitejšie pohodlie pri jazde a to nie len vodiča, ale aj ostatných, aby mi tam potom chudáci neskuvíňali.Dano píše:Teraz som si uvedomil chybu v mojom prispevku. Pise sa tam Len totalny blbec kupi hatchback . Ma tam byt len blbec kupi sedan
Keď niekto chce praktické auto, čo odvezie všetko, vrelo odporúčam TAZ 1203, nemá chybu. Tam sa vojdu aj 3 pračky.
Keby si mal hb, tak by si zas lutoval iné nevýhody a nakoniec by si na tom nebol lepšie. Hold, buď vymeň auto, alebo sa zmier s tým čo máš, lebo sotva nájdeš auto, ktoré všetko uvezie, bude pohodlné, reprezentatívne,všade sa zmestí,nebude sa kradnúť a cenou sa vlezie do 300000. O takom neviem.Keby niekto vedel, tak ma informujte.
Ale ja nadavam vseobecne na sedan. Ked niekto vyrobi hoci HB, do ktoreho sa do zadu nezmestim, tak treba zastrelit konstruktera a hotovo. Proco nerobia HB, v ktorych sa da v zadu sediet? Preco nerobia palubovky tak aby som jej odraz nevidel cely na celnom skle? preco robia take pedale, ze ked stlacim jeden, stlacim s tou istou nohou aj druhy? Preco robia tenke volanty? To su take otazky, na ktore neexistuje asi odpoved. Ludia su neschopni. Ved keby kontretne Nexiu HB urobili o 20 cm dlhsiu, ze by tie centimetre dali na zadne nohy, neni problem.Ja viem, lebo je taky razvor naprav. Ale preco je taky? Preco aj kadett bol taky? Preco su vsetky auta take? Ja to v zivote nepochopim...Marra píše:To je sice všechno hezké, ale co je mi to platné když si do HB dozadu ani nesednu??? V sedanu už to docela jde , protože sedadlo je posunuté víc mezi podbehy oproti HB
Na co by ti bolo miesto na nohy? Ved ma 500 litrovy kufor na igelitky z Tesca. To je hlavne. Si len predstav, ze by ten kufor skratili o 10 cm a tych igelitiek by sa tam zmestilo o 2 menej. To by bol pruser...cubafire píše:Jestli se budou střílet konstruktéři tak dřív bych zabil magora co stavil starší Oktávku. Jel jsem v ní vzadu asi 200km a 2 dny jsem se nehýbal.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
To je fuckt. Liftback je praktičtější než sedan. Myslim že bejt Liftback míst sean u Nessi nebo Lacíka, byla by to bomba.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ja viem, je to liftback, ale som chcel poukazat na tu "genialitu " konstrukterov. Ja by som napriklad konkretne v Octavii radsej bral o polovicu kratsi kufor a o 30 cm vacsi plac na nohy.Ciernygepard píše:Ale veď octavka je liftback, tak tá ti pojme aj tú televíziu, nie len tie igelitky ako naše sedany!