PROSIM VAS O NAVOD !!!! DAKUJEM
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
Re: PROSIM VAS O NAVOD !!!! DAKUJEM
Člověče,to fakt nevím.To mě vůbec nenapadlo.Ale já zašel do prodejny a řekl jsem že chci červený celosklo 1,2W,patice T5.Myslím si,že je to všude stejný.Ty mA fakt nevím,prostě 12V a 1,2Watty.
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
- Reklama
- koniQ
- Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň
ok diky moc ked to budem robit urcite spravim aj dake foto aby aj ostatny vedeli
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
-
To koniQ:Jo tak to nafot a hod to sem.A jaký podvícení děláš ?Nebo měníš jen žárovky ?
-
TO Simone: Tak jsem to všechno povyměnoval a paráda.Prostě diodu za diodu.Jen jsem dával bacha aby jsem to dával v dobrém směru.Takže super,mohu ostatním výměnu jen doporučit
-
no ako som to vsetko precital tak mam z toho trosku chaus ale azda mi to dakto vysvetli bol by som vdacny, mam nubirku 2001 totu s velkymi ockami ,,facelift" a chcel by som do pristrojovky inu farbu podsvietenia najlepsie cervena ako tu kolega daval tiez ale tak isto aj do vypinacov kurenia aj do dvery no a chcel by som vediet tak polopatisticky ake ziarovky a kde by som ich zohnal a ako ich tam namontujem resp. stare vymontujem, lebo som hladal po nete a nejako som nenasiel to co chcem no dakujem za trpezlivost so mnou
Zdravim vas,tiez mam ohladom tohto este jednu otazku.Treba to cele poodpajat a potom to vypacit malym srobovakom,alebo to nemusim odpajat,myslim to lanko a hadicky.Mozem to vypacit aj s pripojenymi hadickami a lankom???Nechce sa mi to totiz odpajat cele,aby som to zapojil naspat.
Ziarovky sa vypalili a neni to bohvie co,ked tam nic nesvieti
Vdaka
Ziarovky sa vypalili a neni to bohvie co,ked tam nic nesvieti
Vdaka
Daewoo Nubira , sedan , Zelená metalíza , 1.6 16V , 1997 , servo , klima , 4x el.okna
- koniQ
- Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň
v prvom rade ahoj lemun
v druhom rade nie treba dat dole cely ten ramin, doporucujem za tepla je to velmi krehke a je tam dost blby pristup o ziarovkach je popisane na prvej strane uplne dole stoja par centov a inak mne to nesvieti uz pomaly 4 roky a menit to nebudem lebo je tam dost na prd pristup, je to len sila zvyku
v druhom rade nie treba dat dole cely ten ramin, doporucujem za tepla je to velmi krehke a je tam dost blby pristup o ziarovkach je popisane na prvej strane uplne dole stoja par centov a inak mne to nesvieti uz pomaly 4 roky a menit to nebudem lebo je tam dost na prd pristup, je to len sila zvyku
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km
Zdravim ta KoniQ.O ziarovkach aj o ostatnom som si precital,len je tam napisane,ze treba vyhaknut lanko a hadicky.ja som to mal uz cele rozobrane a panel klimy,tepleho,studeneho vzduchu,som mal uz v ruke.len potrebujem vediet,ci to mozem vymenit aj priamo v aute bez odpojenia hadiciek a vyhaknutia lanka.Alebo to nemusim odpajat,to lanko a hadicky.Aby mi tam daco nevyskocilo ,ked oddelim predny panel klimy,aby som sa dostal k ziarovkam.Diky
Daewoo Nubira , sedan , Zelená metalíza , 1.6 16V , 1997 , servo , klima , 4x el.okna
ahoj na nubire 1.6 r.v.98 -ja som jednoducho otvoril popolnik vytiahol umelu listu okolo klimi na pistrojovke teda vycvakol potom odkrutil 4 skrutky myslim ze boli 2 trosku zasite odspodu a 2 normal na klime paneli....potom som to povitihol odpojil jeden konektor myslim ze bol na pravej strane biely a to bolo vsetko !!!!!!!! potom som to len vycvakol vlasne rozpolil a tam bola jedna strunka na tu som si dal pozor a odtial som sa aj dostal k ziarovke ..trosku som mal menej miesta ale nerozoberal som to uplne vsetko na moje pocudovanie co tu pisu islo vsetko celkom hladko cca 10 min roboty ...maj sa
ok.vdaka velka,takze si musim dat pozor na strunku,to som si nebol isti,ze ked to rozpolim,ci mi odtial volaco nevyskoci.dufam,ze mi to dobre dopadne.cafko
Na mna este v nubire 1 vypadlo jedno svetlovodive sklicko z otocnych prepinacov ale to uz na nom niekto predomnou ulomil pacicky. Tak pozor aby sa aj vam nepodarilo nieco take ulomit.
neboj nic ta strunka je vecsia na jednej strane a mnesia na druhej taky kuzel len to rozpol a potom vymen ziarovku ale je tamtrosku menej miesta ale to zvladnes a potom len pridrz tu strunku tam kde bola a zavnakni to spet zapo konektor a odskusaj ak ide tak to zlos vela stastia nech sa dari....palemun píše:ok.vdaka velka,takze si musim dat pozor na strunku,to som si nebol isti,ze ked to rozpolim,ci mi odtial volaco nevyskoci.dufam,ze mi to dobre dopadne.cafko
Hohohóóó . tak som rad,vsetko sa podarilo bez ujmy na materiale,aj zdravi Strunka si ce vypadla,ale to nic nebolo.Je tam veru malo miesta,ale dalo sa to v pohodicke.cca 15minutiek roboty.dakujem vam za rady.
nemas zaco nabuduce 10 minlemun píše:Hohohóóó . tak som rad,vsetko sa podarilo bez ujmy na materiale,aj zdravi Strunka si ce vypadla,ale to nic nebolo.Je tam veru malo miesta,ale dalo sa to v pohodicke.cca 15minutiek roboty.dakujem vam za rady.