Foto z vyletu do hor
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Foto z vyletu do hor
Tak jsem dnes s pritelkyni vyrazil do hor
Jelikoz lyze mam doma u rodicu a moje slecna je nema, tak jsme jeli jen za cerstvym vzduchem a taky provetrat trochu auto, ktery samozrejme na fotkach nemohlo chybet
Omluvte tu spinu na nem, ale neda se to uhlidat, kdyz ve meste je posoleno az moc a veskery humus jde na auto ze vsech stran
Ale bylo tam krasne, o tom neni pochyb
Jelikoz lyze mam doma u rodicu a moje slecna je nema, tak jsme jeli jen za cerstvym vzduchem a taky provetrat trochu auto, ktery samozrejme na fotkach nemohlo chybet
Omluvte tu spinu na nem, ale neda se to uhlidat, kdyz ve meste je posoleno az moc a veskery humus jde na auto ze vsech stran
Ale bylo tam krasne, o tom neni pochyb
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ja jen cekal, kdy tak pred auto vyskoci Dedecek Mrazicek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale nenasli]Rebro[ píše:Ako vidno, kedze nevyskocil, isli ste ho hladat
No je to jeji oblibena serie, ale oblek je malo stribrny]Rebro[ píše:Miloshi, nepozerali ste pred tymto vyletom StarWars? Bo sa mi zda, ze tvoja mila napodobnuje C3PO.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
A dnes, protoze je taky krasne, beru opet fotak a jdeme jen tady na kopec co mame u baraku, no sice to neni takova vyska jako vcera na vylete, ale snih a slunce jiste udelaji taky pak peknych scenerii, co stoji za to vyfotit
No to sem prece ja, vas webmasterIvan píše:Co je to tam za fešáka v tom lesíku?
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
tak takovouhle idilku bohužel prožívam každou cestu v 5:00 do práce. Taky čekam kde vyběhne dědek mrazejk, loupežníci a nebo Ivan na saních. A to bydlim ve středních čechách.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram