Takže už sme s Tánou doma a prezerám fotky no a fakt dobrá partička len musím uznať že teraz bolo Daewoo prevalcované dokonale z 13 aut 1x Škoda 100 - 1x OPEL Alvino - 2x super daewátka Legy a Nesii no a zbytok boli tie krabičky čo teraz neviem ako sa volajú ale že vraj sú to auta - no neviem Ale nie fakt vďaka Lomngimu za vybavenie stretka a aj vďaka tomu že nie všetci majú dialničné nálepky tak sme mali SUPER spanilú jazdu a tak ješte raz velká vďaka všetkým zúčastneným a tady spolufoto ( len potvory ženy od Nás utiekli a daktorý už odišle lebo mali povinosti takže alespon KRÁSNÝCH chlapcou tu zopár zostalo )
Jo a velice sa ospravedlnujem ale zabudol som nick majitela tejto FEŠANDY tak nech sa mi ozve na SZ poprípade keď ho poznáte (jedná sa o svetla od PeťaS)
Ta nekxia vyzera velmi zachovalo pekne
A tie elektorony su kolkatky jej seknu
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Sakra, mal som toho dost tento tyzden, vobec som toto vlakno nesledoval.. ak by som vedel ze sa tam prihlasi tolko ludi, nehovoriac o vzdialenom Pehovi, ani sekundu by som nevahal .. ved to mam tu hľa za rohom
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
Preto treba sledovať všetko. A najbližšie nás dúfam bude ešte viac. A čo sa tykaobčerstvenia tak bolo fajn. Strava super. A restyka super. Čo a koľko si zrátaš toľko platíš. To bola pre mňa úplná novinka na slovensku.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Jo,jo bol to krásný mini srazík a hlavne že som konečne spoznal vela AVEÁkou,tolko pokope ješte nikdo nevidel jo a velmi ma potešil Feva že som sa s ním mohol spoznať.Proste to bola nádherne prežitá nedela a mali sme tam aj ZOO takže fakt díky všem a tešíme sa na další