Vážení kolegové Matýzkáři,
po čase jsem se vrátil a spatřiv humus v tématu týkajícím se Matýzků, hořce jsem zaplakal... Kroupy asi v 6 vláknech, interiér taky tak nějak... Zatím nebudu nikoho jmenovat, ale chtěl bych poprosit dotyčného, který tady ten chlíveček udělal, aby si ujasnil pojmy mezi "Nové téma" a "Odpovědět", samozřejmě jsem ochoten být mu nápomocný radou a doufám, že stejně tak i ostatní.
Poprosil jsem miloshe, aby mne zařadil mezi moderátory (současní moderátoři nejspíš buď nemají Matýzka nebo čas, takže na to hází bobek), bylo mně vyhověno a zatím jsem teda zlikvidoval ty kroupy... Zítra budu pokračovat s interiérem a případně proberu i další témata.
Připomínky ke zlepšení funkčnosti fóra, zejména z řad stařešinů, vítám !
Chlívek nebo hnůj...
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlívek nebo hnůj...
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chlívek nebo hnůj...
Uživatel "samsungcom" opět zaperlil a své zkušenosti s kroupami nám nezapomněl připomenout ve 2 zcela nových vláknech... Jeho příspěvky jsem přesunul do původního vlákna a pro příště budou jakékoli bezdůvodně příspěvky ve zbytečně nově zakládaných vláknech z moci úřední bez varování mazány .
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den ... já osobně,se snažím nedělat nic proti dobrým mravům a chodu tohoto fora a hlavně sekce " Matiz " ale trochu mne zarazil už samotný - nadpis " Chlívek nebo hnůj " to je to opravdu tak zlé ,že se nenašel jiný název označující některé sem nepatřící ... příspěvky nový moderátore CO TY NATO ahoj zdraví ... " Vazoun "
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale našel... První, co mne napadlo, bylo totiž "Bordel", ale to by sem pak chodili lidi, kteří hledají tenhle výraz přes Google .
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
.............Docent II. píše:Ale našel... První, co mne napadlo, bylo totiž "Bordel", ale to by sem pak chodili lidi, kteří hledají tenhle výraz přes Google .
Díky ... kolegáčku za odpověd' ... vidím,že opravdu forum čteš a promtně reaguješ ... měj se hezky a ostatní taktéž