Chlívek nebo hnůj...

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Chlívek nebo hnůj...

Příspěvek od Docent II. »

Vážení kolegové Matýzkáři,
po čase jsem se vrátil a spatřiv humus v tématu týkajícím se Matýzků, hořce jsem zaplakal... Kroupy asi v 6 vláknech, interiér taky tak nějak... Zatím nebudu nikoho jmenovat, ale chtěl bych poprosit dotyčného, který tady ten chlíveček udělal, aby si ujasnil pojmy mezi "Nové téma" a "Odpovědět", samozřejmě jsem ochoten být mu nápomocný radou a doufám, že stejně tak i ostatní.
Poprosil jsem miloshe, aby mne zařadil mezi moderátory (současní moderátoři nejspíš buď nemají Matýzka nebo čas, takže na to hází bobek), bylo mně vyhověno a zatím jsem teda zlikvidoval ty kroupy... Zítra budu pokračovat s interiérem a případně proberu i další témata.
Připomínky ke zlepšení funkčnosti fóra, zejména z řad stařešinů, vítám :lol: !
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Reklama

Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Re: Chlívek nebo hnůj...

Uživatel "samsungcom" opět zaperlil a své zkušenosti s kroupami nám nezapomněl připomenout ve 2 zcela nových vláknech... Jeho příspěvky jsem přesunul do původního vlákna a pro příště budou jakékoli bezdůvodně příspěvky ve zbytečně nově zakládaných vláknech z moci úřední bez varování mazány :twisted: .
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a přeji hezký den ... :o) já osobně,se snažím nedělat nic proti dobrým mravům a chodu tohoto fora a hlavně sekce " Matiz " :o) ale trochu mne zarazil už samotný - nadpis " Chlívek nebo hnůj " :?: to je to opravdu tak zlé ,že se nenašel jiný název označující některé sem nepatřící ... příspěvky :o) :?: :!: nový moderátore CO TY NATO :?: :?: ahoj zdraví ... " Vazoun " :o) :lol:
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Ale našel... První, co mne napadlo, bylo totiž "Bordel", ale to by sem pak chodili lidi, kteří hledají tenhle výraz přes Google :D .
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Docent II. píše:Ale našel... První, co mne napadlo, bylo totiž "Bordel", ale to by sem pak chodili lidi, kteří hledají tenhle výraz přes Google :D .
.............
Díky ... kolegáčku za odpověd' ... vidím,že opravdu forum čteš a promtně reaguješ ... :o) měj se hezky a ostatní taktéž -i
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“