centrální zamykání
Moderátor: Blue Lanos
centrální zamykání
Zdravím lidičky
Tak jsem pořídil manželce teké Matize.Včera jsem ji namontoval centrální zamykání a vše fungovalo v pohodě, ale večer když jsem chtěl auto zamknout dálkovým ovladačem, tak se to povede až na cca po páté.Vždy se zámky zavřou a hned zase vyskočí po páte zůstanou zamčené.Klíčem zamknu jend jedny dveře.Vše fungovalo v poho ateď to takto blbne.Nevíte někdo poradit?
Díky
Tak jsem pořídil manželce teké Matize.Včera jsem ji namontoval centrální zamykání a vše fungovalo v pohodě, ale večer když jsem chtěl auto zamknout dálkovým ovladačem, tak se to povede až na cca po páté.Vždy se zámky zavřou a hned zase vyskočí po páte zůstanou zamčené.Klíčem zamknu jend jedny dveře.Vše fungovalo v poho ateď to takto blbne.Nevíte někdo poradit?
Díky
- Reklama
Re: centrální zamykání
Ahoj,ked si to mal dobré klúčom si zavrel všetky dvere ,alebo iba jedny
Zavřel jsem všechny.Teď jen ty co zamykám.
Matize jde zamknout pouze dveřmi řidiče - tam je jedinej centrální motorek...HusarJan píše:Ahoj,ked si to mal dobré klúčom si zavrel všetky dvere ,alebo iba jedny
Spíš bych hledal chybu v dálkovém ovládání...jestli jde zamknout klíčem u řidiče všechny dveře na první pokus - tak bude chyba v dálce....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
No jo, ale popisuji, že mi nejdou zavřít ani klíčkem.Tak to v ovladači asi nebude, nebo jo
aké si tam dával centrálne univerzálne chyba môže byt v ovládacom motorčeku v predných lavých dverách ,alebo v riadiacej jednotke centr.ovladania v nastavení tiahel motorčekov,alebo aj v kábloch takto to je tažko povedat
Tak to zkusím zítra znovu rozebrat a uvidím.Pak dám vědět.Ale i tak díky za pomoc.
Tak hotovo.Byl to hlavní motůrek.Trochu jsem ho pošteloval a vše funguje jak má.Jinak díky za pomoc
Tak super nech to fachčí dalej