Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Zlatá slovenská POLICIA...
Dnes som trochu búchal v kuchyni so sekáčom ,lebo mením kuchynskú linku.
Prišiel debilný sused,že ak neprestanem búchať,tak mi rozflaka auto a začal s tyčou behať okolo môjho yariska.Bol som podať "trestné oznamenie",že mi sused vyhrožuje,že mi zlikviduje auto. Na polícii mi povedal pán (kapitan alebo npor.-neviem,kolko mal hviezdičiek),že nemám čo podávať trestné oznámenie,lebo sa skutok nestal a vyhrážanie takého druhu je vlastne nič
Pre pána boha-čo je to za políciu dneska???-Viem,že zatial neide o život,ale polícia by mala davať pozor aj na majetky..Predovšetkým štýlom PREVENCIE!!! Toto je preventívne opatrenie ???????????
Nenapísal dokonca vôbec nič ani len do nejakého pridr..ného zošita či knihy hlásenia,že sa mu počas služby stalo to a to ...- "...že bol tu jeden kekot,ktorý chcel podať nezmyselné trest.oznámenie"...,atd...
Nech mi nikto nehovorí,že sa nepíše žiadna evidencia,že či bol niekto na obv.oddelení a prečo...Tomu neverím...
Ale vidíte,aj toto sa stáva
Okrem toho,išiel som do budovy obv.odd POLICIE a nemal som sa na koho obrátiť...V jednej chodbičke "vrátnica",oproti nej nejaká druhá chodbička-nejaký vyšetrovací neviem čo,aj tam som išiel a prisahám bohu,len len,že konečne otvoril spoza nepriehaldného okienka pán policajt,že čo tu chcem(cca 3min.som sa tam otáčal) a on sa pozeral na monitor kamier,kde ma musel vidieť,pretože jedna je priamo na ten vchod..a sral na mňa-asi si robili pi..zo mňa ,ako blúdim v budove polície -je toto možné???-To bol ďalší šok...
A potom že sme na policajtov nasra..-no nedivým sa...
Ja osobne proti nim nič nemám,ba naopak !! Fandím im a verím,že su tu -ako aj hovoria-pre nás...
No po dnešnom dni neviem,neviem...
Ak sa niečo stane,tak budem velmi zlý...
Dnes som trochu búchal v kuchyni so sekáčom ,lebo mením kuchynskú linku.
Prišiel debilný sused,že ak neprestanem búchať,tak mi rozflaka auto a začal s tyčou behať okolo môjho yariska.Bol som podať "trestné oznamenie",že mi sused vyhrožuje,že mi zlikviduje auto. Na polícii mi povedal pán (kapitan alebo npor.-neviem,kolko mal hviezdičiek),že nemám čo podávať trestné oznámenie,lebo sa skutok nestal a vyhrážanie takého druhu je vlastne nič
Pre pána boha-čo je to za políciu dneska???-Viem,že zatial neide o život,ale polícia by mala davať pozor aj na majetky..Predovšetkým štýlom PREVENCIE!!! Toto je preventívne opatrenie ???????????
Nenapísal dokonca vôbec nič ani len do nejakého pridr..ného zošita či knihy hlásenia,že sa mu počas služby stalo to a to ...- "...že bol tu jeden kekot,ktorý chcel podať nezmyselné trest.oznámenie"...,atd...
Nech mi nikto nehovorí,že sa nepíše žiadna evidencia,že či bol niekto na obv.oddelení a prečo...Tomu neverím...
Ale vidíte,aj toto sa stáva
Okrem toho,išiel som do budovy obv.odd POLICIE a nemal som sa na koho obrátiť...V jednej chodbičke "vrátnica",oproti nej nejaká druhá chodbička-nejaký vyšetrovací neviem čo,aj tam som išiel a prisahám bohu,len len,že konečne otvoril spoza nepriehaldného okienka pán policajt,že čo tu chcem(cca 3min.som sa tam otáčal) a on sa pozeral na monitor kamier,kde ma musel vidieť,pretože jedna je priamo na ten vchod..a sral na mňa-asi si robili pi..zo mňa ,ako blúdim v budove polície -je toto možné???-To bol ďalší šok...
A potom že sme na policajtov nasra..-no nedivým sa...
Ja osobne proti nim nič nemám,ba naopak !! Fandím im a verím,že su tu -ako aj hovoria-pre nás...
No po dnešnom dni neviem,neviem...
- Reklama
Polícia zase nesklamalaMuco píše:Zlatá slovenská POLICIA...
Čo to máš za jebnutého suseda? By ste ho mali trochu schladiť
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
Mne keby sa dáký sused s tyčou priblížil na 1 meter ku Kráske tak by tu polícia bola behom sekundy no lenže by neriešila toho suseda v sanitke ale MNA
- Hanzy
Holt v nedeli neni vhodne mlatit do sten na ubytovne to si muzes dovolit jen ve vlastnim dome
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
jelikož u nás sousedi dělají bordel furt a to mam 3 letý dítě,tak kdyby mi z nich někdo něco řekl zlomím mu obě sanice a hrdost už to k tomu jednou směřovalo a to jsem tu bydlel jen dvě hodiny,vadilo jim že stěhujeme věci od té doby chodí kolem mě jako myšky,násilí je špatný ale někdy vyřeší víc než 5 letej soud
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Neviem si predstaviť ten pruser,keby sa mi náááááhodou podarilo ho uzemniť pár fackami a udal by ma...Joooooj-to by som ako vojak asi mal zrátané.Minimálne stretnutie na koberci u velitela,samozrejme zápis + pár 100€ pokutu! To by som obišiel docela ešte ľahko.
No,sused je taký 37 ročný,vypadá ako monstrum-pozerá do lava a vidí doprava
Poznáte takých...
Inak ja nerobím bežne "kravál" -a tobôž nie v nedeľu. Išlo mi ale v tomto prípade iba o to - odseknuť sekáčom asi 6 nastrelených klincov,ktoré držali konstrukciu kuch.linky (mením linku).Bola to otázka cca 5-10 min...
Napísal som ale teraz mail riaditelovi KRPZ v BB a spýtal som sa ho, či by nebol taký láskavý a nenapísal mi,ako sa riešia takéto "nesplnené" túžby kok--tov zničiť niečo iním... keďže podla policajta na obvodaku nemám šancu sa sťažovať..len ak by ma už zabili alebo auto doje--li a pod...Jednoducho prevencia tu asi nefunguje. Polícia asi pracuje len vtedy,ak má HOTOVÝ-dokonaný dôvod
No,sused je taký 37 ročný,vypadá ako monstrum-pozerá do lava a vidí doprava
Poznáte takých...
Inak ja nerobím bežne "kravál" -a tobôž nie v nedeľu. Išlo mi ale v tomto prípade iba o to - odseknuť sekáčom asi 6 nastrelených klincov,ktoré držali konstrukciu kuch.linky (mením linku).Bola to otázka cca 5-10 min...
Napísal som ale teraz mail riaditelovi KRPZ v BB a spýtal som sa ho, či by nebol taký láskavý a nenapísal mi,ako sa riešia takéto "nesplnené" túžby kok--tov zničiť niečo iním... keďže podla policajta na obvodaku nemám šancu sa sťažovať..len ak by ma už zabili alebo auto doje--li a pod...Jednoducho prevencia tu asi nefunguje. Polícia asi pracuje len vtedy,ak má HOTOVÝ-dokonaný dôvod
No,sused je taký 37 ročný,vypadá ako monstrum-pozerá do lava a vidí doprava .........vyhrožovat mě tak se doprava ani doleva už nepodívá jedině do země ,jak se rozlobíme budeme zlí
jinak u nás mám s policíí jen dobré zkušenosti i na silnici,nejsou špatní
jinak u nás mám s policíí jen dobré zkušenosti i na silnici,nejsou špatní
Edmund Burke
Edmund Burke
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
To len úbožiaci si vylievaju zlosť na majiteľa,na autách,normálny človek si to vybaví s dotyčným a korektným spôsobom,tamto bude nejaký duševný bezzemok s IQ hlboko pod bodom mrazu,takí by mali mať tú bitku urádne nariadenú zo zákona,chodiť ju fasovať na políciu 3x do týždňa a platiť si za ňu,ako za nariadenú liečbu,potom by azda zmúdreli
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
No potěš koště, já jedu do Salzburgu ve čtvrtek a ve Freilassingu jsem se chtěl zastavit na mašinkách, to se mám na co těšit . Nemohl bych jim aspoň říct, že už mne důkladně perlustrovali u nás ?hladolef píše:Tak hosi to by ste se divili,u nas v mestecku(3KM od Salzburgu)
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Pres den, tady policajta neuvidis.Docent II. píše:No potěš koště, já jedu do Salzburgu ve čtvrtek a ve Freilassingu jsem se chtěl zastavit na mašinkách, to se mám na co těšit . Nemohl bych jim aspoň říct, že už mne důkladně perlustrovali u nás ?hladolef píše:Tak hosi to by ste se divili,u nas v mestecku(3KM od Salzburgu)
- Přílohy
-
- Lokwelt-Freilassing
- Lokwelt 009 (800x600).jpg (175.44 KiB) Zobrazeno 1796 x
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
....................hladolef píše:Pres den, tady policajta neuvidis.Docent II. píše:No potěš koště, já jedu do Salzburgu ve čtvrtek a ve Freilassingu jsem se chtěl zastavit na mašinkách, to se mám na co těšit . Nemohl bych jim aspoň říct, že už mne důkladně perlustrovali u nás ?hladolef píše:Tak hosi to by ste se divili,u nas v mestecku(3KM od Salzburgu)
Pěkný obrázek jsi sem " Josífku " vložil mne už od klukovských let ... zajímaly mašinky a podobné ... to " Docente II." se určitě hodně těšíš do Freilassingu do světové říše mašinek ... tak at' to vyjde ...
-
- Kontaktovat uživatele:
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------Docent II. píše:jj...
http://www.lokwelt.freilassing.de/modules/gallery.php
No tak to je paráda ... a jak vidím, tak pro Tebe žádná ... neznámá
Pěkný den
Asi po deseti dnech zajdu na pivo a nemile mě překvapily ceny piva u nás v hospodě
1/2 Březno 10° dřív 15 kč dnes 17 kč
1/2 Březno 12° dřív 17 kč dnes 20 kč
1/2 Gambrinus 10° dřív 17 kč dnes 20 kč
1/2 Gambrinus 12° dřív 20 kč dnes 24 kč
1/2 Bernard 12° dřív 20 kč dnes 24 kč
A o ostatním zboží radši nemluvím ale holt platí "Máme rádi naši vládu,že zlevnila čalamádu !"
Švejk říkal,že vláda která zdraží pivo jde do půl roku od válu ! I když vono je to jedno hajzlové kradou a porád budou nutit lidi šetřit aby sami měli miliony hajzlové
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Asi po deseti dnech zajdu na pivo a nemile mě překvapily ceny piva u nás v hospodě
1/2 Březno 10° dřív 15 kč dnes 17 kč
1/2 Březno 12° dřív 17 kč dnes 20 kč
1/2 Gambrinus 10° dřív 17 kč dnes 20 kč
1/2 Gambrinus 12° dřív 20 kč dnes 24 kč
1/2 Bernard 12° dřív 20 kč dnes 24 kč
A o ostatním zboží radši nemluvím ale holt platí "Máme rádi naši vládu,že zlevnila čalamádu !"
Švejk říkal,že vláda která zdraží pivo jde do půl roku od válu ! I když vono je to jedno hajzlové kradou a porád budou nutit lidi šetřit aby sami měli miliony hajzlové
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
patří je zabít všechny,celou vládu
Edmund Burke
Edmund Burke