![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Hlavně nepostříkej brzdový kotouče...ladinek píše:no jestli někdo můžete dejte sem foto co mam vlastně nastříkat ,protože fakt nevím co vlastně díkyabych pak nepostříkal něco jinýho
za foto budu moc vděčný
S wdckom to nestriekaj lebo ti to zacne leptat gumu.Kup silikonovy sprej.Na tesnenia dveri sa pouziva glycerinovy olej.xwing píše:Tak kupil som si WDcko, kde to mam sprcnut na tie silenbloky ? date niekto foto ?
Medzitym si obstreknem aspon tesnenia dveri a kufra, nech v zime nestvrdne ta guma
Věřím tomu, že v servisu by udělali to samě, prostříkali by to všedemožně olejem, aby to nemuseli rozebírat.ladinek píše:Tak jsem si koupil od sheronu silikonový olej a nastříkám všechno co je gumový na nápravách jsem zvědavej jestli to pomůže doufám že se tím olejem nic nepovolí jestli to nepomůže dám to do servisu![]()
Popis:
vysoce kvalitní kluzný prostředek určený pro automobilový a strojní průmysl i domácnost: ideální pro kluzné, valivé i točivé zařízení; bez obsahu tuků, olejů, ředidel a pryskyřic; vytváří čistý film s vysokou tepelnou odolností; vhodný jako separační prostředek při odlévání a vstřikování; chrání před zamrzáním, odstraňuje hluky; chrání proti korozi a oxidaci, je vodoodpudivý; zvyšuje pružnost, životnost a lesk gumových a plastových částí; zvyšuje snadný posuv zařízení střešních oken automobilů; zamezuje ulpívání předmětů na dopravních pásech a kluzných drahách; zabraňuje odbourávání zbytků lepidel na lisech a vodicích částech
To mi povídej...PETO píše:Starý dobrý silikonový olej .
![]()
![]()
![]()
Ked to zacnes striekat mozes porobit fotky, kde co ako sa ma striekat ?ladinek píše:Tak jsem si koupil od sheronu silikonový olej a nastříkám všechno co je gumový na nápravách jsem zvědavej jestli to pomůže doufám že se tím olejem nic nepovolí jestli to nepomůže dám to do servisu![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |