Sedan, hatchback
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Sedan, hatchback
Tak nedavno jsme naseho sedan postavili vedle nakeho hatchbacku na parkovisti, a je to rozdil jak cip. vsechno je stejne ale sedan ma zadni sedacku posunutou tak o pet cisel dozadu vic mezi podbehy, proto je sedan prostornejsi.
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mně se zase víc líbí ten sedan. Obzvlášt to Cielo, co ho tu někdo prodává. HB mi připadá jako nějakej skrčenec.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Na sedanu se mi líbí zadní lampy a možnost dát si na něj krásné křídlo, ale HB je HB
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
HB mi pripadal ako oblý kadet a to úlne. Sedan sa už odlišuje výraznejšie, čo som rád, pretože nepatrím k ľuďom, čo sa hanbia za značku svojho auta. A keby tak mal sklápacie zadné sedadlá, tak by mohol slúžiť aj ako dodávka
Na druhej strane ten obrovský previs s ktorým pravidelne chytám zem nie je žiadna sláva. A keď auto naložím, tak sa skoro sánkujem.
Na druhej strane ten obrovský previs s ktorým pravidelne chytám zem nie je žiadna sláva. A keď auto naložím, tak sa skoro sánkujem.
Mne sa paci sedan a v zivote by som ho viac nekupil a ani ziaden iny a ani inej znacky. To je omyl ludstva. Na co mi je 530 litrovy kufor, ked do neho dostanem akurat igelitky s nakupom? Do hatchbaku strcim dve pracky vedla seba. Ked som si kupil televizor, musel som ho pred obchodom vybalit z krabice a s predavacom sme ho pchali na sedanky a to nam prsalo na hlavu. Len totalny blbec kupi hatchback a ja som jeden z nich. Keby sa tam dali sklopit sedanky aj tak by to bolo hovno lebo je nizky kufor. Sedan je vhody vo vseobecnosti ako reprezentacne vozidlo, do rodiny je to najvacsia blbost aka existuje.
Takl otvor do kufra je menší, to je pravda.Pre mňa slúži na prevážanie veľkých vecí matiz bez zadných sedačiek. To už je priam dodávka. Ale chcel by som vidieť zbaliť sa si 3 týždňovú výbavu pre 4 ľudí na dovolenku v plnej poľnej do hb.Tam tých 525 litrov využijem bez debaty. Raz som mal možnosť pozorovať pri podobnej snahe kamaráta s fabiou a bolo to veľmi komické.
HB a nikdy jinak
Sedan je sice hezci, ale zase bych si nim u nas pred panelakem nezaparkoval
Sedan je sice hezci, ale zase bych si nim u nas pred panelakem nezaparkoval
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet