centrální zamykání

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
majky5

centrální zamykání

Příspěvek od majky5 »

Zdravím lidičky
Tak jsem pořídil manželce teké Matize.Včera jsem ji namontoval centrální zamykání a vše fungovalo v pohodě, ale večer když jsem chtěl auto zamknout dálkovým ovladačem, tak se to povede až na cca po páté.Vždy se zámky zavřou a hned zase vyskočí po páte zůstanou zamčené.Klíčem zamknu jend jedny dveře.Vše fungovalo v poho ateď to takto blbne.Nevíte někdo poradit?

Díky
Reklama

HusarJan

Re: centrální zamykání

Příspěvek od HusarJan »

Ahoj,ked si to mal dobré klúčom si zavrel všetky dvere :?: ,alebo iba jedny :roll:
majky5

Příspěvek od majky5 »

Zavřel jsem všechny.Teď jen ty co zamykám.
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

HusarJan píše:Ahoj,ked si to mal dobré klúčom si zavrel všetky dvere :?: ,alebo iba jedny :roll:
Matize jde zamknout pouze dveřmi řidiče - tam je jedinej centrální motorek...
Spíš bych hledal chybu v dálkovém ovládání...jestli jde zamknout klíčem u řidiče všechny dveře na první pokus - tak bude chyba v dálce....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
majky5

Příspěvek od majky5 »

No jo, ale popisuji, že mi nejdou zavřít ani klíčkem.Tak to v ovladači asi nebude, nebo jo :?: :?: :?:
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

aké si tam dával centrálne univerzálne :?: chyba môže byt v ovládacom motorčeku v predných lavých dverách ,alebo v riadiacej jednotke centr.ovladania v nastavení tiahel motorčekov,alebo aj v kábloch :roll: takto to je tažko povedat ;)
majky5

Příspěvek od majky5 »

Tak to zkusím zítra znovu rozebrat a uvidím.Pak dám vědět.Ale i tak díky za pomoc. :PP:
majky5

Příspěvek od majky5 »

Tak hotovo.Byl to hlavní motůrek.Trochu jsem ho pošteloval a vše funguje jak má.Jinak díky za pomoc -i
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Tak super :PP: nech to fachčí dalej ;)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“