chip motora
Moderátor: Blue Lanos
chip motora
ahoj daewaci chcem sa opytat ci si niekto daval robit chiptuning riadiacej jednotky a ci s tym bol spokojny ,dik
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Obecně - na atmosférickém benzínu to nemá smysl. Vyhozené peníze
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Vsetko bolo v pohode,jazdil som s chipovanim cca 60.000 km. A teraz mam motor na generalke. Vraj by sa to stalo aj bez nachipovanej RJ ale clovek je uz potom na pochybach. Vseobecne - Nexie,Espera,Lanosy,Nubiry nie su ziadne lekvare,idu aj tak velmi slusne. Staci dat kvalitny sportovy filter a dobry vyfuk a tym to konci. Zasahy do RJ alebo motora je zrejme nieco,co sa auticko nepaci...
Podla mna 1,5 motor nie je vhodny na chipovanie. Je to slaby motor na espero... Malo by to vyznam na 1,8 alebo 2,0 ...
Skor by som sa zameral na tie veci ako napisal Rado + daky tuning podvozku, pretoze ruku na srdce ten podvozok je otrasny...
Na dakej polskej stranke som cital o tuningu motora. (vlozka filtra,sviecky ...
) Ja mam vyhodeny katalyzator (do najblizsiej STK ) a aj to je uz rozdiel. . .
Ale motor pre espero by mal mat aspon 130 koni a aspon 200 Nm pri dakych 3500 ot aby to za nieco stalo...
Skor by som sa zameral na tie veci ako napisal Rado + daky tuning podvozku, pretoze ruku na srdce ten podvozok je otrasny...
Ale motor pre espero by mal mat aspon 130 koni a aspon 200 Nm pri dakych 3500 ot aby to za nieco stalo...
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Takze vsetko povolene okrem chipovania? Vacsina z nas ma lepsi filter,vyfuk,tlmice,pruziny,sviecky,spojlere atd. Ale aj tak stale verim chipovaniu,aj ked po GO motora dam naspat original RJ.palladin píše:Podla mna 1,5 motor nie je vhodny na chipovanie. Je to slaby motor na espero... Malo by to vyznam na 1,8 alebo 2,0 ...