Kolaps
Moderátor: Blue Lanos
Kolaps
Včera moje Espero na semafore zhaslo a koniec.Točí ale márne.Zistil som že nemám iskru a ani na kontaktoch tých dvojpolových konektorov zapalovacej cievky nemam 15-ku tj.prud.Prístrojovka všetko o.k.Podozrievam imobilizér alebo jeho relé.To relatko je asi sučast ECM-RJ to neviem.Mrzí ma to, lebo toto mi urobilo 1x, doteraz išlo jak omega.Dakujem za každu radu.
- Reklama
Re: Kolaps
To je divný, protože na cívce by měla být přímo 15ka, jde to jen přes spínačku, takže tu oměř. Kontrolky na přístrojovce se rozsvítí?
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Dakujem blackjohn.Ako píšem prístrojovka všetko rozsvietene čo má svietit,ale pred mesiacom som menil oriešok spinačky pre problem práve s 15-ou tak rano sa tomu oriešku pozriem na zubok či to z nej k tej cievke odchádza/prepísknem ohmetrom/.Chcel som sa len uistit,že ta 15-ka není blokovaná imobilizerom resp.kontaktom jeho relatka.Ten mesiac to chodilo bez akehokolvek problému.
Závada odstránena.Prerušený vodič spínacia skrinka č.15-zapal.cievka.Niekto predomnou tam robil zásah/asi alarm/prehnal tento vodič nevedno kam a šlus.Vyriešene bypassom.Dakujem blackjohnovi až príde k nám na východ do Prešova pozývam ho na deco.