Me posledni info bylo ze auta nad 10 let stari je problem pojistit a myslim ze mi to i ukazak kalkulator vypoctu a bude to asi novejsi zalezitost...
Je to jedno stejne vydrbavajis cenou obecnou v kombinaci s totalni a pokud Uniqa neamortizuje i z povinnneho tak jen dobre
Názor na DAS- skúsenosť
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Hanzy
Re: Názor na DAS- skúsenosť
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
Mám pojištění R-MAX. Při nezaviněné nehodě se se mnou servis ve spolupráci s "asistenční službou" snažil vydrbat. Konzultoval jsem to s DAS, poradili po telefonu, co říct v servisu, jak odvolat plné moci apod. Do likvidující pojišťovny poslali upozornění - výsledek, kompletně proplacené všechny náklady, včetně penále za odstoupení od smlouvy se servisem, půjčovného za náhradní auto.
Daewoo Nubira Wagon 2,0 16V LPG, r.v. 1999, 165000km
Je to pojišťovná právní ochrany nikoli právník - pokud jsou obě strany klienty DAS, pojišťovna předá klienty každého jinému advokátovi - a hradí náklady. Aspoň tak mi to vysvětlovali, když jsem se na totéž ptal.ppp píše:mna by zaujimalo ako budu postupovat v pripade ze obe strany budu ich klientami
Daewoo Nubira Wagon 2,0 16V LPG, r.v. 1999, 165000km
Je to tak jak jsi napsal. Mám to taky za 2100,- na rok a funguje to jak v servisu tak i při normální kontrole na silnici.MMi píše:Je to pojišťovná právní ochrany nikoli právník - pokud jsou obě strany klienty DAS, pojišťovna předá klienty každého jinému advokátovi - a hradí náklady. Aspoň tak mi to vysvětlovali, když jsem se na totéž ptal.ppp píše:mna by zaujimalo ako budu postupovat v pripade ze obe strany budu ich klientami
Stačí malá nálepka na okně.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Dnes po dlhšiej úvahe som uzavrel zmluvu s DAS. Po zvážení všetkých pre a proti si myslím že sa to oplatí. Nikdy človek nevie čo a kde sa môže stať. Stačí malá nehoda, čo je bežná vec dnes. Prípade ze sa niekto zraní a bude mať len PN viac ako 7 dni už je to trestny čin a už človek potrebuje právne zastupenie. Tak že tie peniaze stoja za to. Na auto to ročne stojí 46eur. A je v tom zahrnutý každý užívateľ auta aj cestujúci.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas