Demontáž chladíču a vše kolem toho

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

Odpovědět
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Demontáž chladíču a vše kolem toho

Příspěvek od Pajin »

Demontáž chladíču a vše kolem toho. Ahoj kluci hoši muži pánové prosím vás kdo mi tady napíše co všechno je třeba pro demontáž předních chladičů mam i klimu jsou prohlé a potřebuji je narovnat děkuji... do servisu s tím nejdu na účtovali by šílene kačky a navíc se to snažím u ututlat je mi jasné že se to musí asi vypustit takže pak s plněním klimy tam zajdu.. děkuji všem :D ;)
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Reklama

ppp

Re: Demontáž chladíču a vše kolem toho

Příspěvek od ppp »

Ja by som to nerovnal, ak to zatial neprasklo tak pri narovnavani mozu a mozes ich rovno vyhodit. Ak vodny netecie a klima ma stale tlak a ventilator sa este medzi chladic a vyfukove parohy vojde bez toho aby sa roztekal od ich tepla tak by som to neriesil.
Ale vybrat ich je jednoduche. Odpojis ich od hadic a rurok a po odskrutkovani z drziako vyberies. Neviem ako je to presne na tvojom aute ale na nubire aj espere najprv ventilatory, potom vodny chladic a potom klimovy. Vsetko vyberat zo strany od motoru.
Ak nechces dat znovu plnit klimatzaciu pockaj nez bude menej nez -26,3stC. Chladivo R124 vtedy kvapalnie a nevyfuci :lol: :lol: :lol: .
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Re: Demontáž chladíču a vše kolem toho

Příspěvek od Pajin »

Aha tak to je super no ja myslim ze by to ale prasknut nemuselo neni to tak moc ohle jezdit se stim da ale nemohu stim do servisu by se jim to asi moc nelibilo :) no počkat až bude pod -27 stupnů je sice fajn no ale tak dlouhočekat neci :D takže to asi rozeberu až nebude potřebná tento rok :D tak díky za radu..
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“