Ale Pavliku trosku rozumu je potreba vzit pri objektivnim hodnoceni,je logicke ze zamestnanci skodovky ti ji budou vychvalovat do nebes nebot maji dily a vse na auta nakredene zadarmo a pristup k servisu ale ti co delaji volny servis maji nazory scela opacne a maji ty auta radi jen proto ze maji diky nim hodne prace a penezGoose píše:Přesně jak už tu bylo psáno...mít ty peníze tak jdu do Octy,Superba nebo Yetiho...kvalita škodovek je na vysoké úrovni,mám známé kteří pracují jako mechanici ve škodovce a pak jako testovací jezdec...a všichnia si škodovky neskutečně chválí,jsou to konstrukčně dobře řešená auta a spolehlivá,bohužel je to u nás "tuctovka" kterou má každý druhý a proto se taky hodně kradou...a opravdu nechápu kde se berou názory,že je škodovka špatné auto...co se mě týče tak bych si klidně koupil i Fabii s motorem SDI...hovno to žere a ten motor je nesmrtelný...a že to má malý výkon...99% jezdím po Praze a stejně je tu z 98% 50ka takže k čemu větší výkon...navíc Fabii mi opravý každý servis a díly jsou za hubičku...jinak musim říct,že korejce bych si už nekoupil...líbí se mi Cruze ale nedělá se kombi a to je velká škoda...
Sam jsem byl u toho kdy prijel superb po 20000km s vymlacenymi rameny a nestastny s servisu skoda a to same se spojkou.
Skodovce nebo presneji VW se povedl jen motor TDI a tedy pro fandy zemedelske techniky a tuctovych aut...