Napajacie kable do baterky

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Napajacie kable do baterky

Příspěvek od FoXo »

Cafte, chcem sa spytat ako su riesene napajacie kable u Lanosu.
Kostra mi je jasne ze je uchytena niekde na plechu ale sa chcem spytat kde sa vacsinou dava od vyrobi.
Kladny pol by mal ist od alternatora vsak ? :)
Taktiez sa chcem spytat ake narocne by bolo tieto kable vymenit za ine.

Chcel by som tam dat ine hrubsie 50 qmm a to jednak kvoli mozno buducej hudbe a hlavne kvoli tomu ze lanos ma vymenene poly. A mam kratke kable ktore mi pri klasickej baterke nestacia. Preto ich chcem dat dlhsie aby som mohol dat aj klasicku baterku aj opacnu kedze momentalne mi asi isla baterka do prdele a mam k dispozicii len opacnu.

Dik
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Reklama

kesko

Re: Napajacie kable do baterky

Příspěvek od kesko »

Foxo s tou baterkou som to riešil tak, že som kúpil 2 x cca 20 cm kusky kábla a 4 x očko, odskrutkoval kontakty na baterku a tie káble som dal medzi a bolo. Ten hrubší plusový ide na štartér, tenší je od alternátora a sú tam ešte nejaké ale to netuším kam idú.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

No najprv ma napadlo to iste to skusit dako predlzit ale krajsie by uz bolo to natiahnut od zaciatku po koniec :D
Ja co som si vsimol mi ide kratsi kabel do poistkovej skrinky v motore aspon to teda vyzera tak a hrubsi ide spolu s minusovym v husacom krku niekde kde uz som teraz v noci nevidel
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
mino22

Příspěvek od mino22 »

Tiez som to chcel riesit predlzovanim kablov , ale nakoniec sa kupila baterka aka tam ide , museli ju objednavat , lebo obratenu nemali . Ale pametam sa ze sa mi urval kabel od baterky ktory bol ukostreny niekde na plechu karoserie pri lavom kolese , tak sa ten plech prevrtal a to ocko uchytilo skrutkou a matkou . A ak to drzi , tak to tam je este aj teraz.
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“