Sedan, hatchback

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Marra

Sedan, hatchback

Příspěvek od Marra »

Tak nedavno jsme naseho sedan postavili vedle nakeho hatchbacku na parkovisti, a je to rozdil jak cip. vsechno je stejne ale sedan ma zadni sedacku posunutou tak o pet cisel dozadu vic mezi podbehy, proto je sedan prostornejsi. :lol: :lol:
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
Reklama

]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

No to je secko pekne, ale ten dravy vzhlad HB zo sedanu neurobis :lol:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Mně se zase víc líbí ten sedan. Obzvlášt to Cielo, co ho tu někdo prodává. HB mi připadá jako nějakej skrčenec.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Na sedanu se mi líbí zadní lampy a možnost dát si na něj krásné křídlo, ale HB je HB 8)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

No ...
mne sa paci ja HB aj SEDAN...

ale mozem povedat...ze lepsie sa mi soferuje HB ... 8)
...teda soferoval..

..ja som kupil sedan, a ta zadna cast vosu sa sprava uplne odlisne,
nez na HB....
..a to maju tie modely rovnaku zadnu napravu, a rozvor...
Radmont

Příspěvek od Radmont »

mne sa vzdy viac pacil sedan, ale je pravda ze hb je sporotvejsi a ma aj lepsie zrychlenie a lepsie sedi na ceste. Predsa ten kufor tam je navyse. Na druhej strane je karoseria hb akoby useknuta a nieco tam chybalo. vsetko ma svoje pre aj proti
Damek

Příspěvek od Damek »

HB mi pripadal ako oblý kadet a to úlne. Sedan sa už odlišuje výraznejšie, čo som rád, pretože nepatrím k ľuďom, čo sa hanbia za značku svojho auta. A keby tak mal sklápacie zadné sedadlá, tak by mohol slúžiť aj ako dodávka
:D Na druhej strane ten obrovský previs s ktorým pravidelne chytám zem nie je žiadna sláva. A keď auto naložím, tak sa skoro sánkujem.
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Mne sa paci sedan a v zivote by som ho viac nekupil a ani ziaden iny a ani inej znacky. To je omyl ludstva. Na co mi je 530 litrovy kufor, ked do neho dostanem akurat igelitky s nakupom? Do hatchbaku strcim dve pracky vedla seba. Ked som si kupil televizor, musel som ho pred obchodom vybalit z krabice a s predavacom sme ho pchali na sedanky a to nam prsalo na hlavu. Len totalny blbec kupi hatchback a ja som jeden z nich. Keby sa tam dali sklopit sedanky aj tak by to bolo hovno lebo je nizky kufor. Sedan je vhody vo vseobecnosti ako reprezentacne vozidlo, do rodiny je to najvacsia blbost aka existuje.
JakubL

Příspěvek od JakubL »

Ja si nemuzu pomoct, ale Nexia sedan mi zezadu případá tak nějak hranatě.. Ten kufr je taková trošku krabice :?: Bral bych spíš 3d hatch.. ale každý preferuje něco jiného :| Je to věc osobního vkusu a ucel na jaký se auto používá 8)
Damek

Příspěvek od Damek »

Takl otvor do kufra je menší, to je pravda.Pre mňa slúži na prevážanie veľkých vecí matiz bez zadných sedačiek. To už je priam dodávka. Ale chcel by som vidieť zbaliť sa si 3 týždňovú výbavu pre 4 ľudí na dovolenku v plnej poľnej do hb.Tam tých 525 litrov využijem bez debaty. Raz som mal možnosť pozorovať pri podobnej snahe kamaráta s fabiou a bolo to veľmi komické. 8)
Radmont

Příspěvek od Radmont »

holt niekomu sa pacia velke zadky a niekomu male :)
milosh

Příspěvek od milosh »

HB a nikdy jinak :lol:
Sedan je sice hezci, ale zase bych si nim u nas pred panelakem nezaparkoval :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

milosh píše:HB a nikdy jinak :lol:
Sedan je sice hezci, ale zase bych si nim u nas pred panelakem nezaparkoval :lol:
K tomu parkovaniu by som podotkol, ze vzhladom na polomer otacania a posilovac riadenia zaparkujem s nexiou senad lahsie ako s o pol metra kratsim favoritom alebo feliciou.
Damek

Příspěvek od Damek »

Tak,tak. Parkujem tiež pred panelákom a nikdy nie je problém niekam sa nacpať.Niektorí ho ale zjavne majú, čo usudzujem podľa mojich nárazníkov a dolámanému rámiku značky. :cry:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Sedan je hezkej ale pokud nemáš familii tak je pro jednoho moc zbytečně velký auto.ale pryč ho nikdy nedám :o
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“