Voda pod Captivou
Moderátor: Blue Lanos
Voda pod Captivou
Vytéká voda,někde pod motorem vlevo,Nebo je tam nějaká kapsa ve které se drží voda????,nebo ucpaný odvod vody po dešti???Na rovině nic nepozoruji,jen když zajíždím pod barák do garáže
Captiva 2.0 crdi/2007/automat
Malaguti Phantom 100
První vozítko Škoda 1100 MB de Luxe,r.v.1969
Malaguti Phantom 100
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Voda pod Captivou
Ale klímu isto nepoužíváš že
z klima to teče uprostřed,ale toto je podstatně větší množství
Malaguti Phantom 100
Malaguti Phantom 100
Mám ten samý problém a také neví od kud.Klimu teď nepoužívám a občas je pod motorem loužička.
Chevrolet Captiva LT, 2.0D r.v.2010
Moc mě to zajímá,odkud se ta voda bere,dnes jsem ji měl právě v místě které by odpovídalo výtoku z klima,ale tu mám v této kose vypnutou,není možný že je v tom místě i odtok vody která steče z předního skla ???
Malaguti Phantom 100
Malaguti Phantom 100
Hallo All..
vcera som bol v na prvej servisnej prehliadke v BB a po mojej ziadosti o preskumanie vytekajucej vody mi povedali ze je to z klimatizacie..
Ide o to ze ked si nastavis ofuk predneho skla automaticky sa ti zapne i klima..nie je to nikde vidiet ze je zapnuta, napriek tomu je.
Ja som jazdil iba s ofukom predneho skla a dnes som skusil prepnut na predne a spodne vyduchy a o pol litra mensia spotreba..
Asi tolko som xcel..
vcera som bol v na prvej servisnej prehliadke v BB a po mojej ziadosti o preskumanie vytekajucej vody mi povedali ze je to z klimatizacie..
Ide o to ze ked si nastavis ofuk predneho skla automaticky sa ti zapne i klima..nie je to nikde vidiet ze je zapnuta, napriek tomu je.
Ja som jazdil iba s ofukom predneho skla a dnes som skusil prepnut na predne a spodne vyduchy a o pol litra mensia spotreba..
Asi tolko som xcel..
Ja to resil take v servise, a bylo mi receno ze to dela automaticka klima