kontrolka ručnej brzdy
Moderátor: Blue Lanos
kontrolka ručnej brzdy
Nepravidelne sa za jazdy rozvieti kontrolka ručnrj brzdy a pritom ručnú vôbec skoro ani nepoužívam, mal niekto podobný problém? vopred dakujem za každú dobrú radu
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: kontrolka ručnej brzdy
pozri kontakt na spínači pri páke
Ak budeš mat kontakt ručnej brzdy v poriadku ,pozri si kolko máš v nádržke brzdovej kapaliny tá kontrolka je napojená aj na nu ak je dost potom to čidlo alebo plavák neviem presne čo tam je ešte som to nepozeral je vadné
VdakaHusarJan píše:Ak budeš mat kontakt ručnej brzdy v poriadku ,pozri si kolko máš v nádržke brzdovej kapaliny tá kontrolka je napojená aj na nu ak je dost potom to čidlo alebo plavák neviem presne čo tam je ešte som to nepozeral je vadné
Ten spinač na ručnej v tuneli som včera aj ja pozeral , bol trochu volny tak som ho stlačil a nahodil zatial to fachči. Bola to makačka prístup ktomu spinaču je strašne n.... musel som rozobrat celý tunel lebo tam mám aj komplet alarm s otrasovým čidlom a navyše na ten kabel na ručnu je napichnutý ešte aj automaticky rozsvedcovač svetiel v pripade že zastanem a zatiahnem ručnu tak svietia len parkovačky je dobra vec. Pozrem sa ešte na tu nádržku z kvapalinou ako je na tom.
Ešte mám jednu otázku ohladne sviečok , chcem dopriat Legine to najlepšie a dat NGK - LPG1 Speciální svíčka pro palivo LPG a CNG s kombinací materiálů Platina-Iridium.
kedže prišiel čas výmen , blíži sa zima a parkujem vonku tak som sa rozhodol pre kvalitne sviečky. Nemáte náhodou s nimi skusenost? vdaka
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G
-
- Kontaktovat uživatele:
No sláva že závada nebola taká zlá Jo a NGK mne už do žiadneho auta nepôjdú lebo som sa v nich strašne sklamal a stále som používal BRISK a aj teraz je mám k plnej spokojnosti lebo tie ma ješte nikdy v štichu nenechali
A tyhle sú kamošovo po 15000 a sú to originálky z AUDI no a vidíš popraskali tak že zostal stáť v Nitre a našťastie sa na pumpe kúpili obyčajné a dojel domov
A tyhle sú kamošovo po 15000 a sú to originálky z AUDI no a vidíš popraskali tak že zostal stáť v Nitre a našťastie sa na pumpe kúpili obyčajné a dojel domov
- Přílohy
-
- DSC00391.jpg (71.87 KiB) Zobrazeno 1417 x