Matiz M200 už nejen Studie
Moderátor: Blue Lanos
Matiz M200 už nejen Studie
12.ledna 2005 se rozjela v Korei výroba Nových Matizů
a M3X se teda dostal do výroby
u nás si na Matize 3 počkáme až do konce května 2005
bude také tak úspěšný jako současný Matiz?
a M3X se teda dostal do výroby
u nás si na Matize 3 počkáme až do konce května 2005
bude také tak úspěšný jako současný Matiz?
- Reklama
Re: Matiz M200 už nejen Studie
je to pekny, kazdopadne m3x jak si ho pamatuji v modrem provedeni mel daleko lepsi predni svetlaKaufik. píše: M3X se teda dostal do výroby
jak rika robert, kola pusobi docela mala - ted je otazka, jestli je to "klam" ve vztahu k velkym blatnikum nebo jestli v korei neudelali krok zpet k 12ti palcum
kazdopadne alu-kola todle jisti a snad blatniky dovoli trosku benevoletnejsi pristup k rozerum
jsem zvedavy, jestli uz konecne v teto verzi udela automobilka krok k trosku ostrejsi verzi jako existuji ostrejsi verze nakupnich tasek u konkurence
Jojo, zepredu to Kalosa trosku pripomina...
Kazdopadne by to chtelo, jak rika Jakub, nejaky ostrejsi motory..kdyz si vemete, ze Opel Corsa z 95 roku je 1,5, tak jestli Matz zustane jen u litru, no nevim nevim... Podle mne by byla idealni treba 1,4. To uz by mohlo celkem slusne slapat, vzhledem k tomu, ze je Matiz tak lehkej a navic by se to nemuselo tak tocit, tudiz by ten motor nedostaval takovy kapky..
Jasne, ja vim, ze Matizek neni na nejaky zavodeni, ale obcas se ty kobylky pri nejake situaci shodi...
Kazdopadne by to chtelo, jak rika Jakub, nejaky ostrejsi motory..kdyz si vemete, ze Opel Corsa z 95 roku je 1,5, tak jestli Matz zustane jen u litru, no nevim nevim... Podle mne by byla idealni treba 1,4. To uz by mohlo celkem slusne slapat, vzhledem k tomu, ze je Matiz tak lehkej a navic by se to nemuselo tak tocit, tudiz by ten motor nedostaval takovy kapky..
Jasne, ja vim, ze Matizek neni na nejaky zavodeni, ale obcas se ty kobylky pri nejake situaci shodi...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mi se líbí a už se těším až ho uvidím naživo. Ty fotky můžou dost zkreslovat, často jsou retušované. Na poslední fotce z boku je 100% "snížený". Kola jsou určitě 13", zkreslují to mohutné lemy blatníků. 15" se vlezou určo, když M3X měl 16". Světla jsou jiné než u M3X, to bylo zcela jasné, že do série se nedostanu xenony s ledkovými angel eyes. Přesto vypadají pěkně. Prospěje jim přelakování chromovaného plastu vně paraboly na černo . Osobně jsem moc zvědav na techniku. V SM psali, že je to facelift (zhruba v rozsahu Fáčko -> Felda), což by nasvědčovalo, že se dole moc nezměnilo... Uvidíme. Už se těším.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Nevypadá špatně,nyní ještě záleží na ceně a jakou má výbavu.Za minimum bych považoval provedení z roku 1999 Matíze SE a cena by neměla přesáhnout 180000 Kč,jinak nebude tak úspěšný jako když se začalo Daewoo Matíz dovážet k nám v 1998.Budou tu již podobná auta z Kolína,což bude velká konkurence.Uvidíme!!!!
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Chybaju mi okruhle oci
neviem, ten trend smeruje k hranatejsim liniam, no nemozem za to, mne na matizkovi sa pacia hlavne gulate lampy (to bol jeden z dovodov, preco manzelka chcela radsej Matiza ako Fabku). Pre mna vyzorovo idalny bol Matiz II, ale aj I. je jednicka. Tieto Matizy boli jedinecne, ale tento novy sa zaraduje medzi bezne ine v tejto kategorii. Nie je skaredy, ale predchadzajuce boli perfektne!
UPOZORNĚNÍ
Matiz II ... NEKONČÍÍÍÍÍ ... Dále
Chevrolet Matiz clasic
a nový Matiz nebude Matiz ale
CHEVROLET SPARK
nebo tak nějak.
Matiz II ... NEKONČÍÍÍÍÍ ... Dále
Chevrolet Matiz clasic
a nový Matiz nebude Matiz ale
CHEVROLET SPARK
nebo tak nějak.
Naposledy upravil(a) Kaufik. dne pát bře 18, 2005 15:19, celkem upraveno 1 x.