ppp píše:HusarJan píše:A hoj skús dat ešte raz prevážit gumy mne to robilo tiež dvakrát som prevažoval a v pohode ešte to možu robit aj gumy
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tiez si myslim, to by mala byt prva vec co treba skusit pri vibrovani volantu. AKurat na prevazenie treba navstivit radsej iny pneuservis
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Pěkný den
Naprostý souhlas já bych taky nejdřív řešil gumy
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Nemáš nohodou protektory někde z nějakýho supermarketu?Ty jsou totiž jen tak na nějaký popojíždění do tej stovky.
Už jsem to tady jednou psal ale zopakuji co se stalo mě ještě na Š.120.Někdy v osumdesátým jsem jel se známým do Brna na veletrh.On Žigulem a já tou 120.Snažil jsem se mu stačit a na dálnici asi při těch 120-130km najednou taková vibrace,že jsem měl co dělat abych se udržel na silnici.Myslel jsem si,že mi praskla guma.Ale když jsem zastavil,prohlíd auto tak všechno v pořádku.Když jsem se rozjel tak zas při těch asi 80-90 jsem už zas cítil vibrace.Zastavil jsem a postupně jsem sundal a prohlídl všechna kola a nic jsem nenašel.Byla sobota a tak jsem zajel do hotelu Imperial,kde měli službu.Maník byl ochotný zvedl celý auto prohlíd projel se se mnou a nic
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Když jsme se vraceli tak kamarád jel za mnou a najednou blikal.Když jsem zastavil tak mi povídá,že mi poskakuje teď nevím jestli levý nebo pravý zadní kolo.Vyměnil jsem ho i když na něm opravdu nebylo nic vidět ale myslel jsem si,že mě ulítlo olůvko.Domů jsem dojel v pohodě zase co to dalo
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Když jsem zašel potom do Barumky za známým,že mě asi ulítlo olůvko ať to převáží tak to kolo prohlíd a povídá "Vždyť máš odlepený protektor
Vážení flíček,který byl víc sjetý a dal se přikryt palcem ruky
Od té doby nechci protektory ani vidět! A vážení na gumách záleží nejvíc!!! To vás spojuje se silnicí
Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)