Závady
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Závady
Hoši ako na to pozerám tak podobný problém bol na Fiate Ducato a tam som to riešil tak že som tam doskrutkoval plast z dákej starej palubky,proste som si urobil papierovú šablonu a z plastu som to horúcim nožíkom vyrezal a priskrutkoval som to na ten originál no a ani to nebolo vidno a hlavne to pomohlo
- Reklama
Tak změna, dodání se protáhlo na 5 dní a nakonec oni ani neví nebo si nejsou jistí jakej ten plast jim dojde, jestli ten seříznutej nebo už ten novej, protože jim to prej v objednávkách neukazuje více druhů.
No začínám to vidět černě.
No začínám to vidět černě.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Tak jsem vyfotil ten kryt před spolujezdcem a pár fotek když jsem před 2 týdny ženil syna-do sekce foto.
Tak nic, prý je soubor příliš velký, ale je tam kryt, nejsou vidět žádné kabely a jiné věci
Do sekce foto to samé, mám velký soubor, tak to musím nějak předělat a pak to tam dám.
Tak nic, prý je soubor příliš velký, ale je tam kryt, nejsou vidět žádné kabely a jiné věci
Do sekce foto to samé, mám velký soubor, tak to musím nějak předělat a pak to tam dám.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
A to zjistili až po objednávce? Zatím si na chevy nestěžuji, ale zdá se, že autorizované servisy moc kvalitě značky nepřidáváji. Mě při první závadě (slavná error 95) pokroutili tak jeden plastový díl, že jsem ho musel sundat a znovu nandat, ale už to nelícuje....Příslib výměny mě potěšil, ale nakonec se nekonal (prý to vypadá dobře)a i vlastní řešení výše uvedené chyby bylo špatné. Závada se později ojevila znovu. Prostě do tohoto servisu už nejezdím. (Dojáček auto)Daff.Cz píše:..neví nebo si nejsou jistí jakej ten plast jim dojde, jestli ten seříznutej nebo už ten novej..
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Tahle značka hold Cruzem svoji povest nezmení a ja myslel ze jo zatim je jedine + vzhled.Kvalitou nikoliv udělal jsem chybu. Jen uz to jak je celej interier choulostivej na poskrabaní plastu to je dost zoufale.Sedadla operky vrzou.Řazeni dost dlouha draha nic moc presna citlivost v tom neni.Na to ze to je auto z roku 2009.Cena odpovida kvalite je to sit kterej vzhledove vypada dobre.Cekat se vic nedalo jen doufat ze se znenili.
Xsoftx: no oni to objednali a ted doufaji, ze prijde ten spravnej.
No myslim, ze jsem udelal chybu. Ted uz se neda nic delat, ze jsem vubec tenkrat do toho chevroletu lezl. Tohle je muj prvni a zaroven posledni Chevrolet. Opadlo ze me to prvotni nadseni. V servisu furt neco nevi, nejde, nesmim, musim, neda se nic delat, neni, nebude.
Opravdu jsem zklamany.
No myslim, ze jsem udelal chybu. Ted uz se neda nic delat, ze jsem vubec tenkrat do toho chevroletu lezl. Tohle je muj prvni a zaroven posledni Chevrolet. Opadlo ze me to prvotni nadseni. V servisu furt neco nevi, nejde, nesmim, musim, neda se nic delat, neni, nebude.
Opravdu jsem zklamany.
Pro Daff. : Taky jsem byl odpurce tehle znacky kdyz jsem videl Cruze a neco procetl tak jsem si rikal ze nastala revoluce a ze Cruz bude povedeny.Ale taky to ze me opadlo. Proste je to, to same. Je to vse odflakle, pouziti materialu je silene.Přesne tak jaka byla povest .
Když vemu to prvotni viditelne na co musim davat pozor jsou ty choulostive plasty.Dále když dám auto nazvedák a vidim jak je odflakle stríklej spodek děs.Pak tu mame dalsich par veci reklamace a přistup servisu.Nemluve o tom ze se na to auto da malo co sehnat.A co se týká dílu tak jsem se pidil co jaký díl stoji a to jsou takove palky že se mi dělalo zle.Kdyz jsem se rozhodoval jake auto tak v cene do pul mega a auta Octavia ,Micina lencer sport , nebo Cruze. Měl jsem koupit Octavu.Cruze ma jeste co dohanet ono prave na tech drobnostech je videt jak k tomu pritupuji.A jen se desím za par let jak na tom bude plechařina.
Pokud má někdo zájem tak ho prodam za 360 000 Kč . V provozu od 4.6.2010 najeto 4500 Km. Cruze 1.8 LT
http://www.youtube.com/watch?v=NybB7l95rXU
Když vemu to prvotni viditelne na co musim davat pozor jsou ty choulostive plasty.Dále když dám auto nazvedák a vidim jak je odflakle stríklej spodek děs.Pak tu mame dalsich par veci reklamace a přistup servisu.Nemluve o tom ze se na to auto da malo co sehnat.A co se týká dílu tak jsem se pidil co jaký díl stoji a to jsou takove palky že se mi dělalo zle.Kdyz jsem se rozhodoval jake auto tak v cene do pul mega a auta Octavia ,Micina lencer sport , nebo Cruze. Měl jsem koupit Octavu.Cruze ma jeste co dohanet ono prave na tech drobnostech je videt jak k tomu pritupuji.A jen se desím za par let jak na tom bude plechařina.
Pokud má někdo zájem tak ho prodam za 360 000 Kč . V provozu od 4.6.2010 najeto 4500 Km. Cruze 1.8 LT
http://www.youtube.com/watch?v=NybB7l95rXU
- Hanzy
Vidis to moc pesimisticky je to holt novy model auta a musi se to casem vychytat ty porodni bolesti...
Sevisy bohuzel az na vyjimky katastrofa to je bohuzel a musi na sobe zapracovat nebot dnes je pravda ze je jedno jakou znacku koupite az na vyjimky ale zaklad je dobry servis...ja mam to stesti ze mam tady servis bez problemu jnze hold tady vsichni jezdit nemuzete to je jasne....
Sevisy bohuzel az na vyjimky katastrofa to je bohuzel a musi na sobe zapracovat nebot dnes je pravda ze je jedno jakou znacku koupite az na vyjimky ale zaklad je dobry servis...ja mam to stesti ze mam tady servis bez problemu jnze hold tady vsichni jezdit nemuzete to je jasne....
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Dnes som bol obzriet môjho Cruza, ktorého prevezmem budúci týžden. Mobilom som cvakol kryt pri pedáloch. Neviete posúdit, či mám už novú verziu, alebo pôvodnú aj s členkovou saunou? Vozidlo dorazilo k dílerovi minulý týždeň, verzia 1.8 LT.
Chlapi vaše stavy dezilúzie ma desia, nemoli ste ich zverejniť skôr než som auto objednal?
Chlapi vaše stavy dezilúzie ma desia, nemoli ste ich zverejniť skôr než som auto objednal?
- Přílohy
-
- kryt 2.jpg (86.89 KiB) Zobrazeno 2862 x
-
- kryt.jpg (51.09 KiB) Zobrazeno 2862 x
Maj: ty uz mas ten novejsi kryt, ale zvedavej jestli to pomuze nebo ne.
Jo, ale to sou takovy uplne zakladni porodni bolesti, ktery kdyby se nekdo selsky zamyslel, museli odhalit uz pri navrhovani.
Taky jsem premyslel nad oktavkou a mel jsem ju vzit, ted toho lituju, jen kvuli penezum jsem ju nevzal, ale dnes uz vim, ze bych to utahl.
Jo, ale to sou takovy uplne zakladni porodni bolesti, ktery kdyby se nekdo selsky zamyslel, museli odhalit uz pri navrhovani.
Taky jsem premyslel nad oktavkou a mel jsem ju vzit, ted toho lituju, jen kvuli penezum jsem ju nevzal, ale dnes uz vim, ze bych to utahl.
Panove co to ctu, nevavno jste tady ty svy auta vsichni chvalili a ted se budou pomalu prodavat?
Ja vim proc mam Oplika, to neni predelane daewoo
Ja vim proc mam Oplika, to neni predelane daewoo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Cruze je poměrně dobré auto....co se týče karoserie a tuhosti, tak nemám co vytknout...horší jsou už plasty, ale ani jinde za tuto cenu to není nějak ůžasné. (nedávno mě překvapil focus z 2009 - plasty nelícovaly a byly takové podivné). Vše by šlo, kdyby prostě servis fungoval - že bychom si otevřeli vlastní??? Jako by GM chtěla vyrobit kvalitní vůz, ale měl ve výrobě sabotéra...A pro ty, kteří přemýšlejí o koupi nového vozu od GM spíše než Cruze v Dieslu doporučuji OPEL ASTRA 1.6 Turbo / 132 kW(180HP) / 6M / výbava COSMO - takže top za 485 900,-
http://www.opel.cz/ceniky/pdf/Astra-NG-akcni-cenik.pdf
Nicméně to auto mě vzhledově připadá trochu nudnější oproti cruzíkovi....ale být to na trhu před rokem, tak asi je to oplík
http://www.opel.cz/ceniky/pdf/Astra-NG-akcni-cenik.pdf
Nicméně to auto mě vzhledově připadá trochu nudnější oproti cruzíkovi....ale být to na trhu před rokem, tak asi je to oplík
Milosh: njn co se da delat, opadlo prvotni nadseni a zaciname si vsimat vice ci mene zavaznych detailu.
Lidi, u Cruzeho si musíte uvědomit, co kupujete. Cruze boduje poměrem cena výkon. Jestli chcete bezvadné slícování plastů, blatníků, zvukařem laděný zvuk zavírání dveří, plast, který se nedá škrábnout a není na něm vidět zpocená ruka, kupte si BMW nebo Mercedes, ale dáte o půlmega víc.... Pokud chcete to co má Cruze ve výbavě motoricky a jinak a chcete mít měkčené plasty, připlatte si 200.000,- Kč a kupte si škodovku... samozřejmě nedotaženosti mi taky u Cruzeho vadí, ale vím do čeho jsem šel. Za 300.000,- Kč bez DPH mám vzhledově, motoricky a co do jízdních vlastností dobré auto, které za tu cenu jinde nekoupím a cenově přijatelný servis. Když jdu s chevym na stejnou garančku jako kolegyně s renaultem, mám garančku o polovinu levnější... to u mne rozhodlo. Auto mám na pět let, pak je po něm a prodává se.
černý Cruze 1,8 LT
Pánové, "Nothing is perfect"topa77 píše:Lidi, u Cruzeho si musíte uvědomit, co kupujete
Prosím přečtěte si tuhle recenzi vozu v ceně dvou Cruzů LT 2.0 VCDI
http://auto.ihned.cz/c1-45467710-merced ... -z-plakatu
a smějte se, protože se má opět oteplovat a můžete se svým autíčkem vyrazit k vodě....